G4Media.ro

Dezbatere LIVE ONLINE G4Media: Securitatea României în contextul războiului din Ucraina și…

Cover G4Media - dezbatere online 26 ianuarie

Dezbatere LIVE ONLINE G4Media: Securitatea României în contextul războiului din Ucraina și evoluția politicilor europene în gestionarea conflictului – VINERI, de la 14:30 

Războiul din Ucraina a intrat în impas după blocarea finanțării Ucrainei în Congresul american și la Bruxelles. Tot mai mulți experți atrag atenție că Rusia ar putea câștiga în aceste condiții războiul sau chiar ar putea fi încurajată să atace țări din Europa în câțiva ani.

Țările europene, la rândul lor, discută în aceste zile despre încheierea unor acorduri de securitate cu Ucraina. Ce semnificație au toate aceste evoluții pentru România? Ce poate face UE mai mult pentru a ajuta Ucraina?

G4Media organizează, vineri, 26 ianuarie, dezbaterea LIVE online ”Securitatea României în contextul conflictului din Ucraina și evoluția politicilor europene în gestionarea conflictului”.

La dezbatere vor participa:

  • Victor NEGRESCU, europarlamentar PSD
  • Eugen TOMAC, europarlamentar PMP
  • Iulian FOTA, secretarul de stat pentru afaceri strategice în Ministerul de Externe.
  • Moderator: Dan TĂPĂLAGĂ, jurnalist G4Media.

Dezbaterea va fi transmisă în direct online pe Facebook și website G4Media.

Evenimentul face parte din proiectul co-finanțat  de Uniunea Europeană (Parlamentul European prin DG Communication): „EuroVOT: learning from the crises, shaping the future”.

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Mi as dori sa faceti o astfel de sesiune si pe teme de justitie. Daca vreti sa faceți ceva care chiar conteaza. Aveți sute de argumente pentru sute de intrebari. Putem da si noi idei destule.