G4Media.ro

Deschiderea anului şcolar: Președintele Iohannis merge la Valea Doftanei, iar premierul la…

Sursa foto: Pixabay

Deschiderea anului şcolar: Președintele Iohannis merge la Valea Doftanei, iar premierul la ”Gheorghe Lazăr”, în București / Ministrul Educației îi va însoți pe amândoi

Preşedintele Klaus Iohannis va ajunge luni la Liceul Tehnologic „Carol I” din comuna prahoveană Valea Doftanei pentru a marca deschiderea noului an școlar, însoțit de ministrul Educației, anunță News.ro. Premierul Florin Cîţu participă la ceremonia deschiderii noului an şcolar la Colegiul Naţional „Gheorghe Lazăr” din Bucureşti, de la ora 13. La festivitate va asista şi ministrul Educaţiei.

Sorin Cîmpeanu, participă pe lângă festivitățile la care ajung și președintele și premierul la alte trei evenimente.

La ora 12, merge la Şcoala Gimnazială „Constantin Stere” din Bucov, judeţul Prahova, unde va fi inaugurat SmartLab Bucov, primul laborator cu tehnologie de ultimă generaţie ce va funcţiona într-o şcoală rurală.

”Turul festivităților” se va încheia pentru ministrul Eudcației după ce va mai deschide oficial noul an școlar în alte două instituții de învățământ. De la ora 15 va participa la deschiderea anului şcolar la Colegiul Naţional Bilingv „George Coşbuc” din Bucureşti, împreună cu David Popovici – elev participant la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020, iar de la ora 16.30 va merge la Şcoala Gimnazială nr. 190 din Bucureşti – Sectorul 4.

Față de anul trecut, când nu au existat festivităţi legate de începerea noului an şcolar, în acest an se pot desfăşura doar în aer liber, cu purtarea măştii de protecţie şi cu o durată de cel mult o oră şi jumătate.

Sursa foto: Pixabay

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

14 comentarii

 1. De ce nu merge la liceul din Negresti Oas, de exemplu? Acolo elevii incep scoala in „sistem online” pentru ca nu e gata renovarea cladirii! N-au avut timp 2 ani, i-a luat prin surprindere inceperea anului scolar.

 2. Fikusul nu mai calca prin Bucuresti, se teme ca va fi huiduit. Are si de ce.

  • Isi mai aduce aminte cineva daca am avut vreodata un PM cu bun simț? Ce sa caute la deschiderea anului scolar un PM? NU are incarcare si se ocupa de PR? AR merita hui duit Citu pentru lipsa de implicare in materie de legi si preventie in institutiile aflate in directa lui subordine (lista lor e pe net). Dar ghici ce: sunt in subordinea Guvernului si in coordonarea altui minister asa ca… nimeni nu face nimic.

  • * Autoritatile pentru protectia copiilor?
   Cum isi imagineaza politicienii astia ca copiii pot fi fericiti daca parintii lor care stiu cum functioneaza corect un „sistem” sunt nefericiti ca toti care au rol de control intern sunt indiferenti? Știu: Iohannis i-a numit aui-tiști

 3. Ăștia nu au și treabă ?? Adică să meargă la munca că noi toți??
  Aceiași mizerie și wc-uri in curtea scolii. Scolile sunt praf bugetul pt învățământ este la pământ dar noi mergem sa facem poze.

 4. Președintele din „echipa câștigătoare” a ales sa nu apară la vreun liceu din mediul urban… Prietenii cred ca știu de ce.

 5. 10-15.000 de morti vor urma datorita ficusului vaccinat si trseista de la educatie…

  • Nu îi mai criticați atâta căci ei sunt în vârful politicii românești din cauza ( nu datorită) votului acordat de către marea majoritate dintre voi.

 6. Bode, unde merge Bode?

 7. Se familiarizeaza cu mediul inconjurator? Da, acolo ii va sade foarte bine, la Inchisoarea Doftana.

 8. Pe noi ne-au terminat.
  Acum se ocupa de copii.

 9. In vizita la copiii cu viitorul distrus de el! Poate-i face placere sa vada cum se chinuie si poate-i creeaza placere si anticiparea raului pe care-l face acestor copii.

 10. Pentru o clipa am crezut ca Traseistul nesimtit se cloneaza, sa fie peste tot, dar, nu, el doar decaleaza deschideri de an ca sa fie motz in poza, cu tot cu SuperCutu.
  Cum sa deschizi scoala la ora 15 sau la 16.30-aici e chiar o scoala generala?:)
  Abia astept pozele cu SuperCutu si Piedone de la 5, amandoi se cred altcineva dar zburda linistiti printre noi.