G4Media.ro

Derapaj al șefului Bibliotecii Naționale. Cioroianu, schimb de replici suburban cu Marian…

Sursa foto: Facebook / Adrian Cioroianu / Marian Godină

Derapaj al șefului Bibliotecii Naționale. Cioroianu, schimb de replici suburban cu Marian Godină: ”Rog fiți recunoscător că vă bag în seamă și rog nu vă sinucideți”

Directorul Bibliotecii Naționale, istoricul Adrian Cioroianu, și fostul polițist Marian Godină, actual influencer, au avut un schimb de mesaje pe pagina de Facebook a lui Cioroianu la o postare legată de temperatura din sala de lectură a instituției.

”În același registru umoristic, nu mai bine v-ați băga dumneavoastră un termometru în cur? Dacă ar fi unul care ar măsura prostia umană, ar bubui, la fel cum bubuiți dumneavoastră de inteligență„, a scris Marian Godină, fiind urmat de mai multe mesaje transmise de Cioroianu.

Citește și:

FOTO Emilia Șercan semnalează că în Biblioteca Națională cititorii sunt nevoiți să stea cu gecile pe ei, la 16,6 grade / Directorul Bibliotecii, Adrian Cioroianu: Mințiți când legați temperatura din bibliotecă de mandatul meu

”A reapărut influensărul răsuflat Godină! Sunteți penibil. Din ce in ce mai penibil. Rog fiți recunoscător că vă bag in seamă și rog nu vă sinucideți, deși oglina nu vă minte, dimineața, dragă milițian de pripas!”, a scris istoricul într-un răspuns.

”Sunteți penibil si needucat, milițiene! Vezi când e născut ex-regele Spaniei, când sunt eu… Și poate pricepi… Dacă nu, dă un semn și îți desenez, influensăre de doi bani și insolent!”, a reluat apoi într-un alt mesaj un răspubns către fostul polițist.

”Nu, amarâtule! Habar n-ai de Istorie. Pune mana pe carte, milițiene influensăr! Te faci de râs. Nici filmul Gladiatorul nu l-ai văzut? Sau iar dormeai în sală, de la prea multe semințe de floare scuipate pe jos?! Ăsta e semn de viață lungă, nu de OK! Inapoi la clasa a VII-a, influensăre! Pune mâna și citește, sau mă vei pune în situația de a-ți aminti eu cum e cu editatul cărților scrise de victime devenite tupeiști!”, a mai scris Cioroianu.

Totul a început după ce jurnalista Emilia Șercan a relatat miercuri că în sălile de lectură ale Bibliotecii Naționale cititorii sunt nevoiți să stea cu gecile pe ei, la temperaturi de 16,6 grade.

Ea a fost criticată de directorul Adrian Cioroianu pe contul de Facebook. Acesta i-a reproșat jurnalistei în termeni nu foarte eleganți că produce „fake news”, și că problema temperaturii nu are legătură cu mandatul său de director.

Emilia Șercan a reclamat apoi că directorul Bibliotecii Naționale a făcut un lucru incalificabil, dezvăluind o informație care nu era destinată publicului, respectiv faptul că jurnalista a solicitat să studieze teza de doctorat a secretarului adjunct al NATO, Mircea Geoană.

Ea susține că prin faptul că Cioroianu expune public această informație este vulnerabilizată și expusă public, cu atât mai multe cu cât este de notorietate faptul că „din cauza dezvăluirilor sale despre plagiatele în tezele de doctorat ale unor politicieni sau demnitari a fost amenințată cu moartea, discreditată public, dar și ținta unui kompromat”.

”Dragi prieteni reali & virtuali, Emilia Sercan caută mai nou plagiat la Mircea Geoană și, în treacăt, mai ia și temperatura prin spațiile deschise ale Bibliotecii Naționale…

Azi iar mă atacă și pe mine, ceea ce deja devine distractiv (compulsiv e altceva, la dânsa). Dacă aș fi convins că îi face bine, aș lăsa-o în pace. Dar s-ar putea să n-o las în pace, pentru că mai există și ideea de calomnie în justiția modernă”, a scris Cioroianu în postarea în care a fost atacat de Godină.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

17 comentarii

 1. ce gun oi. Cica istoric, director de biblioteca nationala, ambasador 🤮🤮🤮.
  Părea normal…pâna mai ieri.

 2. Limbaj de om aflat la Putere (garantat) – reprezentant al PSD si PNL

 3. De când l-a părăsit Nane, omul e paranoic… Nu că nu era și înainte… dar cred că e bolnav… căci prost sigur nu este… și să divulgi motivul unei viitoare cercetări e jenant… ca să nu produc cuvinte jignitoare…

 4. nu stiu cit de ,,mare” istoric e acest individ,da’ stiu sigur ca-i un limbist politruc,gen ,,avocatul poporului” sau mai stiu eu ce alt propulsat ca asta

 5. Cat de disperata sa fie o femeie sa se cupleze cu acest mizerabil?

 6. aidacurului de istori… pardon, isteric si prof. univ. dr.
  ar trebui debarcat din orice post platit din banul public
  dar cu de-alde romascanu si turcan… n-ai cu cine

 7. Cat timp liber au astia de la stat… Astia nu au de munca? De ce trebuia el sa comenteze o realitate?

 8. Ceva nu e in regula cu ci-oro.ianu asta. Bine, stiu de mult ca n-are toate tiglele, da’ acu’ se intrevede ceva patologic de-a dreptul.

 9. Încă o dezamăgire… mă așteptam la altceva de la ditamai intelectualul…

 10. Bătrân, nebun și pofticios la funcții.

 11. „fiți recunoscător” că va bag in seama.
  Comportament și limbaj de om cu câteva clase. In occident profesorii universitari, etc. nu se cred semizei … sunt oameni normali, care cooperează … la noi nu le ajungi nici cu prăjină unor înfumurați … cu limbaj de 2 lei… care nu au făcut nimic vizibil la nivel internațional prin cercetarea lor…dar cu fumuri

 12. Întrebarea este cum ajunge un bolnav psihic șef la Biblioteca Națională? Și fără concurs.

 13. Ci.oroianu este el insusi penibil, orgoliul nemasurat si necenzurat ii joaca feste… ca in atatea alte randuri. Totusi, mi se pare ciudat ca nimeni n-are nimic de spus despre comentariul cu care Godina a intrat in joc (neintrebat, neinvitat) si care a provocat infantilele reactii ci.o.ro.iene.
  Sa inteleg ca de la politistul roman n-are rost sa avem nici macar cele mai joase asteptari?!?
  Sau, scuzata fie-mi ignoranta cu privire la oamenii cu adevarat importanti din tara asta, dl. Godina nu mai e politist, ci doar, vb d-lui Ci.oro.ianu, „influensăr”?!? In acest caz, de ce mai apare in poza in uniforma de politist?!?

 14. Un istoric mincinos,un propagandist de doi bani si probabil un acoperit.

 15. Nu-și merită nici măcar gradele ac.ciocoi grobian.