G4Media.ro

Donație de 1 milion de lei din partea Nuclearelectrica pentru Spitalul Județean…

Donație de 1 milion de lei din partea Nuclearelectrica pentru Spitalul Județean de Urgență Bistrița

Secretarul general al PNL, deputatul Robert Sighiartău, a anunţat miercuri o donaţie de un milion de lei, din partea companiei Nuclearelectrica pentru Spitalul Județean de Urgență din Bistrița.

Banii ar urma să fie utilizați pentru dotarea spitalului cu paturi şi saltele.

„Am reuşit să aducem 1.000.000 de lei în Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa-Năsăud pentru dotarea cu paturi şi saltele pentru buna funcţionare a spitalului în perioada următoare. Vreau să mulţumesc Guvernului, Ministerului Economiei şi în mod special Companiei Nuclearelectrica pentru această donaţie. Împreună cu managerul spitalului, domnul Gabriel Lazany, am convenit să purtăm un dialog constant şi să intervenim atunci când este necesar. Activitatea de aici este în parametri buni şi sperăm ca lucrurile să evolueze pozitiv în privinţa pandemiei”, a transmis Sighiartău, prin intermediul contului său de Facebook.

Deputatul liberal a mulțumit personalului spitalului și tuturor celor implicati în actul medical în judeţul Bistriţa-Năsăud, în lupta cu pandemia de coronavirus.

Sursa Foto: (Facebook) Robert Sighiartau 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Cu toata dragostea,NuclearElectrica este in proportie de 82% entitate de stat.Statul nu poate face „donatii”,pt ca nu sunt banii statului.La fel nu poate fi generos-generos esti doar cu banii tai-chiar daca o suma data de stat poate fi licita,din punct de vedere moral sau legal,numai ca niciodata generoasa.Putea sa spuna ca s-au transferat fonduri,nu ca s-a facut o donatie.

  2. Un milion de lei sunt bonusurile unui director.
    Pe de alt aparte, pentru capuse, oricat.

  3. Buna ziua!Astept cu interes să îi mulțumesc pentru donații de la IFN-ul familiei!!!!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.