G4Media.ro

Deputatul PNL Alexandru Muraru: Agitaţia PSD în jurul bugetului, sterilă şi plină…

Deputatul PNL Alexandru Muraru: Agitaţia PSD în jurul bugetului, sterilă şi plină de demagogie

Vicepreşedintele Comisiei pentru Educaţie din Camera Deputaţilor, Alexandru Muraru (PNL), critică declarațiile liderilor PSD pe tema proiectului de buget pus în dezbatere publică de Ministerul Finanțelor.

”Agitația social-democraților în jurul bugetului pe anul 2021 este sterilă și plină de demagogie. În primul rând, economia crește cu 4,3% în România, mai mult decât media la nivelul țărilor din Uniunea Europeană, estimată pentru anul 2021 la 4,1%”, arată deputalul liberal într-un comunicat de presă.

El susține că ”sunt alocați 5.7 miliarde euro Ministerului Educației de la bugetul național, prin Planul Național de Redresare și Reziliență se vor aloca alți 1,8 miliarde euro, iar prin programe europene, sunt preconizate investiții în resursa umană și infrastructura școlară de 500 milioane euro. 70 milioane euro se vor aloca doar pentru plata profesorilor pentru acțiuni remediale pentru elevii care nu au parcurs toată materia pe semestrul I din cauza pandemiei”. (Sursa Foto: Facebook/ Alexandru Muraru)

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. da cu apele romane cum e ? cu chirica/alexe/animalu politic? da cu fostul sef de la apele romane? mai auzim ceva?

  2. Dar cu sotia vicelui CJ Iasi, angajata cateva zile la cabinetul sau parlamentar si detasata peste noapte la Palatul Culturii din Iasi? Degeaba dati din gura, sunteti fix ca cei de dinaintea voastra sau chiar mai rau … Genul acesta de indivizi, care pozeaza in lupi moralisti, sunt cancerul societatii!

  3. Pe când o lista cu cei de la PNL ,,plantați” pe posturi de când a plecat PSD-ul?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.