G4Media.ro

Deputatul Korodi Attila şi-a depus candidatura pentru Primăria Miercurea Ciuc. La alegerile…

Deputatul Korodi Attila şi-a depus candidatura pentru Primăria Miercurea Ciuc. La alegerile interne din UDMR, el a fost preferat în fața actualului edil, Robert Raduly

Deputatul UDMR Korodi Attila şi-a depus, luni, candidatura pentru Primăria Miercurea Ciuc, desemnarea sa drept candidat pentru această funcţie fiind decisă în cadrul unor pre-alegeri care au avut loc la începutul lunii martie, relatează Agerpres.

Alături de candidatura lui Korodi Attila, la Biroul Electoral Miercurea Ciuc a fost depusă şi o listă completă de candidaturi din partea UDMR pentru Consiliul Local.

„Este un lucru foarte important, pentru că ceea ce reprezentăm noi este rezultatul nu numai a unei campanii de pregătire a acestor alegeri din 27 septembrie, dar este şi un dialog permanent şi o activitate strânsă de colaborare cu cetăţenii, care a concluzionat atât un program politic, cât şi o echipă de oameni, care au experienţă, sunt profesionişti, reprezintă şi tineri şi bătrâni, este o pondere corectă între doamne şi bărbaţi şi toată lumea simte o energie de a activa pentru oraşul Miercurea Ciuc. (…) Important este ca 27 septembrie să fie momentul în care decidem despre viitorul oraşului Miercurea Ciuc, nu despre politica de la Bucureşti, nu despre certuri între diferite formaţiuni politice, ci despre viitorul oraşului Miercurea Ciuc”, a declarat Korodi Attila, după depunerea candidaturii.

Acesta a subliniat că oraşul Miercurea Ciuc are nevoie de o economie puternică şi de un sistem educaţional „foarte bine conturat şi care se bazează pe expertiză şi pe sprijinirea tinerilor de a fi capabili să fie pe piaţa muncii şi să fie oameni activi în societate”, punctând, totodată, nevoia ca oraşul, prin programele sale, „să ajute bătrânii să aibă o bătrâneţe corectă şi meritată”.

Korodi a vorbit şi despre faptul că Miercurea Ciuc trebuie să fie o atracţie turistică şi un oraş deschis „pentru cei care vor să intre, să vadă viaţa total diferită a unei comunităţi etnice altfel conturată decât în cealaltă parte a ţării şi care poate să fie un motor de dezvoltare”.

Deputatul UDMR a mai spus că a fost depusă o listă completă de candidaturi, iar Uniunea ţinteşte o majoritate absolută în Consiliul Local, respectiv 13-15 mandate, cu care să poată fi sprijinit programul politic al formaţiunii.

Korodi Attila a fost ales candidatul UDMR pentru Primăria Miercurea Ciuc în data de 7 martie, câştigând detaşat pre-alegerile organizate în municipiul reşedinţă de judeţ în faţa contracandidatului său, actual primar al oraşului, Raduly Robert Kalman.

Korodi a fost preferat de aproape 74% dintre cei peste 8.500 de alegători prezenţi la urne, în vreme ce actualul edil al municipiului, aflat la al patrulea mandat, Raduly Robert Kalman, a obţinut doar 26% din voturi.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

 1. Măcar știe bine limba româna!

 2. Uite la Salarii, Harghita e alaturi de Teleorman:
  „La polul opus se află judeţele Har­ghi­ta, Teleorman, Suceava, Neamţ şi Vran­cea, unde salariile medii ale anga­jaţilor variază între 1.483 de lei şi 1.544 de lei net pe lună, fiind cele mai mici din ţară.”
  https://www.zf.ro/companii/harta-salariilor-din-romania-topul-judetelor-cu-cele-mai-mici-si-cele-mai-mari-salarii-16241647

 3. G4media, postarea de la Ora 4:06pm e urmarea uneia dinainte, de ce ati cenzurat-o?!
  Va rog sa o dati, altfel nu se intelege bine ce spun la Ora 4:06pm!

 4. G4media, sa va fie rusine, cenzurati fara motiv… sau exista vreunul?!
  Reiau ideea din psotarea cenzurata: UDMReii spun ca „Miercurea Ciuc are nevoie de o economie puternică şi de un sistem educaţional „foarte bine conturat” in timp ce ei tin in saracie lucie cele 2 judete majoirtar maghiare: Harghita si Covasna!
  La toate capitolele Harghita e langa Teleorman: la Salarii, la Pensii, la PIB/cap de locuitor, adica la Locuri de munca LIPSA!!!
  Uite: 12.06.2019. „Cele mai mici salarii din România, în județul Haghita.
  Locuitorii din judeţul Harghita sunt cel mai prost plătiţi angajaţi din România. Potrivit ultimelor date de la Institutul Naţional de Statistică, aici sunt cele mai mici salarii. În jur de 2.300 de lei se câştigă, în medie, pe lună. În comparaţie, angajaţii din Capitală primesc aproape dublu.
  Locuitorii din judeţul Harghita sunt cel mai prost plătiţi angajaţi din România. Potrivit ultimelor date de la Institutul Naţional de Statistică, aici sunt cele mai mici salarii. În jur de 2.300 de lei se câştigă, în medie, pe lună. În comparaţie, angajaţii din Capitală primesc aproape dublu.
  Harghitenii sunt nemulţumiţi, pentru că autorităţile nu sunt în stare să aducă în zonă companii multinaţionale, care ar face investiţii şi ar genera locuri de muncă mai bine plătite.
  Este şi motivul pentru care foarte mulţi pleacă din ţară.
  La polul opus este Sibiul, datele arată că aici se câştigă cel mai mult. Şi este nevoie şi de forţă de muncă.
  Antreprenorii din Sibiu spun că găsesc cu greu angajaţi, iar ca să-i păstreze, trebuie să-i plătească bine.”
  https://observatornews.ro/economic/judetul-harghita-salarii-mici-295629.html
  Asta in timp ce UDMReii, pe model PSD, au acumulat averi uriase!
  Judete sarace, lideri UDMR super bogati!!!
  UDMR = PSDul maghiar!!!

 5. era mai bine domn Raduly decat securistu asta ,acusi tre sa se imbogateasca si asta, nu ca nar fi furat destul. tre sa traga tare fiindca Raduly a facut tunuri de milioane din imobiliare si a facut pensiune in Austria departe de ochi lumi.da nici Borboly no sa fie mai prejos vrea sa faca rezervatie de ursi in muntii harghitei scapam de 3-4 sute de hectare de padure si gardul va costa cit in Jurassic Parc deja slugi udemeristului isi fac pensiuni in zona.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.