G4Media.ro

Deputat PSD, pe Facebook: ”România trebuie să suspende orice formă de sprijin…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Deputat PSD, pe Facebook: ”România trebuie să suspende orice formă de sprijin pentru Ucraina până când Kievul se conformă convențiilor internaționale”/ Alin Chirilă a șters ulterior afirmația și a editat de mai multe ori mesajul

Alin Chirilă, deputat PSD de Mehedinți, și-a modificat un mesaj publicat luni e Facebook în care spunea că ”România trebuie să suspende orice formă de sprijin pentru Ucraina până când Kievul se conformă convențiilor internaționale privind Delta Dunării”, în contextul scandalului Bâstroe.

Parlamentarul și-a modificat ulterior mesajul, eliminând fraza referitoare la retragerea sprijinului pentru Ucraina și a editat un alt fragment:

  • ”Cu astfel de comportamente Ucraina nu are ce căuta în Uniunea Europeană! Să învețe întâi să se comporte ca stat european înainte de a cere să devină membru al Uniunii Europene” a fost restrâns la Apartenența la UE a Ucrainei vine cu o serie de obligatii, inclusiv respectarea vecinilor, a principiilor și a tratatelor internationale”. 

Un alt fragment a fost completat:

  • Este de-a dreptul #revoltător ce face Ucraina, după tot sprijinul primit din partea țării noastre! Este o #sfidare la adresa României și a românilor! Și nu e prima!” a devenit:
  • ”Este de-a dreptul #revoltător ce face Ucraina, după tot sprijinul primit din partea țării noastre! Este o #sfidare nu doar la adresa României și a românilor, ci a întregii Uniuni Europene ale cărei #principii și tratate sunt încălcate! Și nu e prima!

Iar fragmentul:

  • ”Amintiți-vă de Legea minorităților care interzice practic învățământul în limba maternă pentru comunitatea românească din Ucraina. Războiul cu Federația Rusă nu poate fi folosit ca scuză pentru aceste acțiuni anti-românești” devine:
  • ”Amintiți-vă de Legea minorităților care interzice practic învățământul în limba maternă pentru comunitatea românească din Ucraina. Războiul cu Federația Rusă nu poate fi folosit ca scuză pentru aceste acțiuni anti-românești și anti-europene!”. 
sursa foto: Captură foto Facebook
sursa foto: Captură foto Facebook
Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...