G4Media.ro

Declarații de prime doamne: Ce și-au spus Carmen Iohannis și Jill Biden…

sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Declarații de prime doamne: Ce și-au spus Carmen Iohannis și Jill Biden la întâlnirea cu mamele și copiii refugiați din Ucraina/ ”Trebuie să știți că vă iubim” vs. ”Poporul tău e minunat”/ Apariție rară a lui Carmen Iohannis

Carmen Iohannis și Jill Biden și-au făcut declarații călduroase și au afișat o relație apropiată la întâlnirea de sâmbătă, la Școala Uruguay, din București.

 • ”Ne-aţi oferit speranţă, sentimentul că ne putem baza pe dumneavoastră e foarte important, în special pentru prietenii noştri ucraineni”, a spus prima doamnă a României.
 • ”Poporul tău este minunat. Ei sunt adevăraţii eroi”, i-a declarat și prima doamnă a SUA soției președintelui român.

Citește și VIDEO FOTO Jill Biden și Carmen Iohannis, întâlnire cu mame și copii refugiați din Ucraina/ Prima doamnă a SUA a ținut-o de mână pe cea din România/ Jill Biden a primit bujori albi, Carmen Iohannis un buchet vizibil mai mare, colorat/ Elevii au cântat imnurile României și Ucrainei.

Soția lui Klaus Iohannis a mulţumit ONG-urilor și voluntarilor implicați în sprijinul refugiaților ucraineni și a transmis că este mândră că a știut că poporul român este ospitalier. În replica, soția lui Joe Biden i-a mulțumit pentru primirea făcută.

 • ”Suntem foarte recunoscători că aţi iniţiat acest eveniment astăzi. Sunt foarte recunoscătoare că v-aţi rupt din timp şi că aţi făcut efortul să ne vizitaţi. Întotdeauna am iubit americanii şi ne simţim mai în siguranţă dacă ştim că ne susţin, mai ales în contextul acestei situaţii foarte tensionate. De aceea, e bine să fim uniţi şi cred că oricine se simte mai siguranţă dacă ştie că are prieteni (…) Este foarte important pentru noi să rămânem uniţi. Mulţumim foarte mult pentru această oportunitate, pentru faptul că v-aţi alăturat nouă şi ne-aţi oferit speranţă. Sentimentul că ne putem baza pe dvs. e foarte important, în special în ceea ce îi priveşte pe prietenii noştri ucraineni (…) Aş vrea, bineînţeles, să mulţumesc românilor. Sunt foarte mândră să spun că mereu am ştiut că românii sunt ospitalieri, însă în acest context au dovedit-o cu atât mai mult (…) Vreau să le mulţumesc tuturor celor care s-au implicat, tuturor organizaţiilor nonprofit, celor implicaţi în acest proiect şi care au reuşit să ne aducă astăzi împreună şi trebuie să recunosc că autorităţile au făcut o treabă excelentă, deoarece într-un timp atât de scurt au reuşit să implice copiii şi pe mamele lor în activităţi ca să poată uita de problemele şi de suferinţele lor (…) Puteţi conta pe noi. Suntem prietenii voştri, suntem aici să vă atenuăm durerea şi facem tot ne stă în putinţă pentru a vă menţine sănătoşi şi cât de fericiţi putem, în special pe copii (…) De asemenea, vreau să mulţumesc directorului acestui liceu. Aţi făcut o treabă extraordinară într-un timp atât de scurt pentru ca acest eveniment să se desfăşoare fără cusur”, a transmis Carmen Iohannis într-o apariție rară a acesteia.

În replică, Jill Biden i-a spus soției președintelui României că simte că există speranță:

 • ”Simt că există speranţă. Şi avem nevoie de speranţă”, a răspuns Jill Biden.
 • ”Trebuie să ştiţi că vă iubim”, i-a replicat Carmen Iohannis.

sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

29 comentarii

 1. Prima doamna a Putinstanul e Lavrov sau Peskov, sau Putin are un harem de prime doamne?

 2. Nu ,postacule,de foame îți dau lacrimile.

 3. Clonele Elenei Ceausescu :))))))))

 4. Băi creier neted,celebra Leana te baga la pârnaie pentru comentariul asta. Emigrează in Rusia să afli cum e cu libertatea de exprimare.

 5. Declarații de prime proaste

 6. Orice ar spune trolii care fac foamea datorita cursului rublei,aceste doamne care dau declarații la suprafața pământului sunt mult mai curajoase decât paranoicul care sta de trei ani la nivelul -50 prin munții Ural de frica lui Covidutz și a unei rachete ucrainiene,americane,britanice.poloneze…..

 7. Ce telenovela urata!

 8. Una a venit sa hraneasca soldatii si sa dea un exemplu de sprijin alta doar sa-si etaleze mecla.

  • Tu in schimb ai iesit sa iti arati pro stia pe g4media. Sa pari si tu important. Ei, nu esti, bubui de pro st

  • @Cio iar tu probabil strangi mingile de golf in weekend-urile prezidentiale

 9. Din păcate…asa cum e primul domn:)) al țării, ca președinte nu ii pot spune unui trădător, asa și consoarta lui e mai prezența la golf sau ski decât la ajutorarea refugiaților ucrainieni. Dar acum…iese si ea în fața…ca prima doamna cu toate ca nu a făcut nimic, nici măcar cât ultima doamnă a țării…:)), cine o fi aia, cred ca e tot ea :)))

 10. Profesoara de Engleza Carmen Iohannis e repetenta la limba pe care zice ca o preda elevilor, asta s-a văzut și a fost foarte stanjenitor

 11. Dacă nu era o țoapă, și Iohannis lua decizii mai bune

 12. Jill a intrebat-o pe Carmen de ce nu se implica in actiuni umanitare. Carmen a raspuns ca nu are timp din cauza programului de la golf si de la ski.

  Jill a intrebat daca Romania va produce si copii ucraineni analfabeti functional sau se va limita la copiii romani.

  Jill a intrebat de ce doar 5% dintre copiii refugiati sunt cuprinsi intr-o forma de invatamant.

 13. Găina la clocit ouă, cu părul pus pe moațe…

 14. Dna Johannis vrea sa para ce nu este,adica tanara.Nici rochia si nici moatele nu sunt pentru varsta ei.Plus ca nu te imbraci in rosu intr-un asemenea context(razboi,refugiati,orfani…)

  • Cred că redacția a avut grijă să selecteze o imagine sugestivă pentru fanaticii USRisti.

 15. O fotografie care spune tot, in timp ce Jill Biden se uita la Carmen, aceasta cauta cu disperare fotoreporterul pentru imaginea sa sa fie prinsa in cadru.Din politete un om cand se uita la tine, tu nu poti sa te uiti in alta parte.

 16. Să nu ne legăm de amănunte,dar Carmenuta sta la 20 de cm de Jil,Idolul fomistilor sta la 15 metrii de interlocutor,asta in cazul in care paranoia îl lasă ,altfel sta ascuns că un șobolan ce e in subteran și ordona uciderea cameristelor și a foștilor kgbisti.Deh… defect profesional ,și Stalin a ucis vreo 20 de milioane de ruși înainte să dea coltu’ accidental.

 17. Nu prea are ea multa minte. Dar cu ioha al ei, nici nu-i trebuie.

 18. Ciolovec = Cioby1 = ungur

 19. Te apucă scârba de sintagma ,,prima doamnă,,.Dacă astea sunt primele doamne ale contemporaneității,atunci maimuța lui Macron ,ce e?

 20. Doamna Iohannis este pur și simplu jenantă! N’are nici o treabă. A venit pentru poza cu doamna Biden că altfel își lua „planta” și plecau într-o vacanță binemeritată…. GHINION!

 21. „Floricica din grădină”, în loc să aibă o ținută discret elegantă și decentă, se acoperă mereu de ridicol.