G4Media.ro

De sâmbătă, autobuzul supraetajat din Brașov circulă din nou / Costă 4…

Sursa foto: Monitorul Expres

De sâmbătă, autobuzul supraetajat din Brașov circulă din nou / Costă 4 lei pentru 60 de minute

De sâmbătă, 22 iunie, operatorul de transport RATBV pune în circulație autobuzul supraetajat. Pe un traseu dedicat vizitării centrului istoric și zona Belvedere, pentru a le oferi turiștilor, dar și brașovenilor, o nouă experiență de vizitare a orașului, de la înălțime, anunță Monitorul Expres.

Pe acest traseu sunt valabile biletele metropolitane, adică 4 lei pentru 60 de minute. Cea mai avantajoasă modalitate este de a cumpăra abonamentul de o zi, care costă 12 lei; în acest fel turiștii pot coborî din autobuz și vizita obiectivele turistice dintr-o anumită zonă, după care pot lua următorul autobuz, cu care să călătorească mai departe. În plus, ei beneficiază și de transportul public în comun pentru toată ziua.

Pentru plata călătoriei pot fi utilizate toate mijloacele de plată acceptate de RATBV; portofelul electronic, bilet fizic, toate tipurile de abonamente valabile pentru transportul în municipiul  Brașov, plata prin aplicația 24pay, plata cu cardul, plata prin SMS*. În cazul celor care cumpără biletul de la șoferul autobuzului, costul este de 5 lei/călătorie.

Pe spătarul fiecărui scaun este un cod QR prin intermediul căruia cei care călătoresc cu autobuzul turistic pot afla informații despre obiectivele istorice de pe traseu.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...