G4Media.ro

David Beckham a povestit cum a „ales-o” pe Victoria să îi fie…

Sursa foto: Facebook/David Beckham

David Beckham a povestit cum a „ales-o” pe Victoria să îi fie soție: „Mă voi căsători cu cea în rochie neagră scurtă”/ Care e melodia lui preferată de la Spice Girls

„Nu mi-am dat seama ce femeie puternică era, iar asta este ceea ce m-a atras la ea mai mult decât orice”, a spus fostul fotbalist despre Victoria, potrivit People.com. David Beckham știa că Victoria Beckham este partenera lui perfectă încă de la începutul idilei lor.

La emisiunea This Life of Mine cu James Corden de la SiriusXM, David, în vârstă de 48 de ani, a povestit cum dragostea sa pentru fosta membră a trupei Spice Girls, acum în vârstă de 49 de ani, s-a dezvoltat pe parcursul relației lor.

„Chiar îmi plăcea de ea. Chiar așa”, a spus David despre soția sa. „Pur și simplu îmi plăcea de ea. Nu știam cum era ea ca persoană. Pur și simplu chiar îmi plăcea de ea, așa cum făceau majoritatea oamenilor la acea vreme, și nu știam cu cine mă căsătoresc [sau] cu cine voi fi pentru tot restul vieții mele”.

Publicitate electorală

„Nu mi-am dat seama ce femeie puternică era, iar asta este ceea ce m-a atras cu adevărat la ea mai mult decât orice altceva”, a continuat David.

Fostul fotbalist a precizat că cântăreața este „frumoasă” și „sexy”, dar că dragostea lui pentru ea a crescut din multe alte motive.

„Îmi place o femeie puternică și îmi place faptul că muncește din greu. Îmi place faptul că este o mamă grozavă”, a mai spus David. „Îmi place faptul că are grijă de mine câteodată, în cea mai mare parte a timpului, și știți, ne-am creat această viață cu patru copii extraordinari, care sunt cele mai importante lucruri din viața noastră, așa că de aceea am ales-o pe Victoria… felul în care ea conduce într-un fel familia.”

Cei doi avut primul fiu, Brooklyn, pe 4 martie 1999. După ce s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii pline de vedete în Irlanda, pe 4 iulie 1999, familia lor s-a mărit odată cu nașterea lui Romeo, 21 de ani, Cruz, 19 ani, și Harper, 12 ani.

David a spus că abilitatea designerului de a avea grijă de ei este una dintre cele mai bune calități ale ei, deoarece sunt „cel mai important și mai mare lucru” pe care i l-a dăruit vreodată. De asemenea, sportivul și-a amintit că unul dintre primele momente în care a știut că se va căsători cu Victoria a fost atunci când a vizionat videoclipul piesei „Say You’ll Be There”.

„Este melodia mea preferată pentru că era melodia care era la televizor când stăteam în camera mea cu Gary Neville și a apărut la televizor, iar atunci m-am întors către Gary și i-am spus: „Mă voi căsători cu cea în rochie neagră scurtă””, a spus el, descriind ulterior look-ul ca fiind un „costum de pisică negru”.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...