G4Media.ro

Daniel Băluță (PSD) și-a lansat candidatura pentru un nou mandat la Primăria Sectorului…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Daniel Băluță (PSD) și-a lansat candidatura pentru un nou mandat la Primăria Sectorului 4. El conduce și campania electorală a Gabrielei Firea pentru Primăria București

Daniel Băluță (PSD) și-a lansat miercuri candidatura pentru un nou mandat la Primăria Sectorului 4 într-un eveniment desfășurat la Patinoarul Berceni Arena, proiect aflat în ultima fază de construcție.

La eveniment au participat președintele PSD Marcel Ciolacu, candidata PSD la Primăria Capitalei – Gabriela Firea, precum și primarii și candidații PSD și PNL din București.

În plus, Băluță a anunțat miercuri că va conduce campania electorală a Gabrielei Firea. El a spus că s-a autopropus în această funcție. ”Este firesc acest anunț, întrucât este încă un argument al susținerii deosebite pe care Gabi o are din partea organizației PSD București. Toată expriența pe care am acumulat-o, toată energia de care dispun o vom aloca asstfel încât în următoarele săptămâni să prezentăm bucureștenilor realitățile administrației PSD și să putem dovedi de ce suntem mai buni decât oponenții noștri”, a declarat el.

Băluță, care a fost vehiculat și ca potențial candidat la Primăria București, a vorbit despre proiectele de infrastructură realizate în actualul mandat, printre care Pasajul Europa Unită și Parcul Tudor Arghezi.

El e primar al Sectorului 4 din 2016, iar anterior a fost consilier local și viceprimar.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

6 comentarii

  1. Baluta conduce eventual masina personala, in rest e condus/abuzat/terorizat de clanul sportivilor.

  2. Are prea mult timp liber Băluță? În loc să se ocupe de curățenia jalnică din sector, are timp să o consilieze pe firea?

  3. „Cel mai mare buget – 2,9 miliarde de lei – îl are sectorul 4. Explicația este că aproape 1,5 miliarde de lei vin din fonduri nerambursabile (PNRR și Guvernul României). ”
    …deci lumea se aduna la bani

  4. Firea merita sa ii conduca Carstoiu campania, ca oricum tot acolo ajunge.