G4Media.ro

Dan Voiculescu, cel mai nou promotor al familiei tradiţionale şi al colaborării…

Dan Voiculescu, cel mai nou promotor al familiei tradiţionale şi al colaborării dintre societatea civilă şi Biserica Ortodoxă Română. Întâlnire cu Mitropolitul Banatului

Dan Voiculescu, eliberat condiţionat din închisoare anul trecut, este ultimul personaj care a intrat în galeria susţinătorilor familiei tradiţionale. Voiculescu a postat pe blog imagini de la întâlnirea cu ÎPS Părintele Ioan Selejan, Arhiepiscopul Timișoarei și Mitropolitul Banatului, şi un text prin care promovează ideea familiei tradiţionale şi a apropierii dintre Biserica Ortodoxă şi societate.

„În ultima vreme, îmi este tot mai clar că, într-o societate săracă și divizată, promovarea familiei este un început pentru revenirea la valorile românești tradiționale”, a scris Voiculescu.

Fondatorul Antenei 3 a dat şi o dimensiune ideologică, scriind că „În doctrina umanistă relația om-familie-societate este, după părerea mea, calea bunăstării materiale și spirituale”.

Voiculescu a mai scris că întâlnirea cu ÎPS Părintele Ioan Selejan a avut loc „în cadrul preocupărilor mele care au ca scop nevoia de împăcarea în societatea românească”.

Voiculescu, care a fost condamnat la zece ani de închisoare pentru corupţie, fiind eliberat după trei ani, a anunţat că şi-a oferit „disponibilitatea de a susține intensificarea colaborării dintre societatea civilă și BOR”.

Foto: Blogul lui Dan Voiculescu

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  1. fmm de cioroi jegos, dupa ce ani de zile ai provocat si promovat scindarea societatii prin mizeria de trust media pe care il detii, acum vii si pozezi in marele impaciuitor?!? Jmeckerie securistica, de hot batran, trecut prin toate relele posibile, de smardoi de celula: fac zazanie, si tot io vin si fac pe judecatorul de pace. Sictir!

  2. Nu ÎPS Părintele Ioan Selejan conduce jocul la Mitropolia Banatului ci PS Paisie, da cel cu Porsche si alea-alea. Tot el cu conexiunile la statul paralel, la politica, la Grindeanu , la Popa’ Sarbu ( da, da, tata socru’ lui Victor-zmeul) si in general cam la tot ce misca si are bani.

    • Nici aici nu va potoliti, securistilor? Fix pe PS Paisie sa il legi de sarbu cand masonii si securistii cristestilor si ai lui sarbu il ataca in ziarele locale… Penibil.

  3. ce grup dubios ne tine lectii de moralitate : un securist hot , un nene care traieste cu o tinerica ( care oricat s-ar zbate cncd conform bilbiei e curva ) si un nene cu n neveste !

  4. Dacă Ceaușescu ar fi bătut palma cu Ăl de Sus, acum eram la al XX-lea congres. Asta fără să punem la socoteală cincinalele împlinite în doi ani și jumătate, plus tronul lăsat moștenire.
    Noroc de securiștii și comuniștii din eșalonul următor, că altfel rămânea nerezolvată lacuna respectivă din învățăturile marxiste.
    Ce voiam să întreb, de fapt, este dacă funcția doboară gradul și în cazul de față.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.