G4Media.ro

Dan Şucu este noul acţionar al FC Rapid Bucureşti, alături de Victor…

Dan Şucu este noul acţionar al FC Rapid Bucureşti, alături de Victor Angelescu: „Ne dorim ca Rapid să se susţină independent şi să nu stea niciodată cu mâna întinsă după bani publici”

Dan Şucu este noul acţionar al FC Rapid Bucureşti, acesta urmând a deţine 50% din acţiunile clubului, celelalte 50% fiind deţinute de Victor Angelescu, transmite News.ro.

„Ne dorim ca Rapid să redevină o echipă puternică, care an de an să lupte cu şanse reale la câştigarea titlului din Liga 1. Şi, de ce nu, sperăm pe viitor să ne aducă satisfacţiile dorite şi în competiţiile europene. Da, ne-am dori mult ca toţi fanii Rapidului să fie din nou mândri de performanţele echipei. Şi tot pentru fanii noştri, ne vom strădui ca aceste performanţe să fie obţinute prin seriozitate şi corectitudine. Ne dorim ca Rapid să fie un exemplu în Liga 1, de club ce îşi respectă promisiunile cu adevărat. Jucătorii şi angajaţii Clubului să fie plătiţi bine şi fără întârzieri, iar contractele semnate cu partenerii să fie onorate întocmai şi fără excepţii. De asemenea, ne dorim ca Rapid să se susţină independent şi să nu stea niciodată cu mâna întinsă după bani publici. Mai mult, noi ne plătim taxele către stat şi comunitate, şi nu ne interesează să fim protejaţii niciunui politician. Ne dorim atât de multe pentru Rapid, şi nu va fi uşor, dar cu toţii ştim că atunci când îţi doreşti ceva cu adevărat vei găsi soluţia potrivită pentru a reuşi”, a anunţat acţionariatul FC Rapid Bucureşti, format din Victor Angelescu & Dan Şucu.

Miercuri, de la ora 13:00, va avea loc evenimentul de prezentare al lui Şucu, în cadrul unei conferinţe de presă speciale, ce se va desfăşura la stadionul Rapid – Giuleşti, şi va fi transmisă, în direct, pe paginile de Facebook şi YouTube – FC Rapid 1923.

sursa foto: Facebook/ FC Rapid 1923

Citește și

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

 1. Excelent doar ca echipa aia nu are nicio treaba cu fostul Rapid…
  Nu au palmares, nu au nimic din fostul Rapid, sunt doar o alta clona, fcrb, la fel ca multe altele fin mizeria de liga 1…

 2. Cum adica „sa nu stea niciodata cu mana intinsa dupa bani publici”??
  Pai stadionul ala unde sunt scuipati toti adversarii Rapidului nu e facut din bani publici?

  • Madam woaka, daca tăceai, era mai bine…Rapid e o religie, Drula al vostru si-a băgat coada la club când era ministru, 0% procent aveti la rapidisti….peste tot în lume se fac stadioane din bani publici, dar toxicitatea fanilor progresei e la fel ca partidul.. dacă ești sensibilă, nu mergi pe stadion, acolo se înjură, se scuipă, peste tot în lume.

 3. Și părea un om serios!!
  Cum sa te bagi în troaca cu Iorgulescu, Dragomir, Burleanu? Doar unanimitatea cu care a fost ales bețivul ala la liga și te maculeaza ireversibil!

 4. Domnul Sucu pare un om de bun simt. Nu-l vad bine, in lumea mafi0ta a fotbalului romanesc.