G4Media.ro

Dan Cristian Popescu, candidatul PSD la funcţia de primar al Sectorului 2:…

Dan Cristian Popescu, candidatul PSD la funcţia de primar al Sectorului 2: Cererea de renumărare a voturilor, respinsă de Biroul Electoral de Sector

Dan Cristian Popescu, candidatul PSD la funcţia de primar al Sectorului 2 al Capitalei, anunţă că Biroul Electoral de Sector a respins cererea sa de renumărare a voturilor. El a precizat că va ataca la Biroul Electoral al municipiului Bucureştit această decizie.

„Cererea mea de renumărare a voturilor din secţiile de votare din sectorul 2 a fost respinsă. Motivul este nejustificat, ţinând cont că la Sectorul 5, Biroul Electoral, pentru aceleaşi motive invocate şi temeiuri legale, a admis cererile formulate de PNL, PSD şi USR PLUS. Voi ataca această decizie la Biroul Electoral de Circumscripţie 42 – municipiul Bucureşti şi mă aştept la o soluţie raţională, unitară şi în avantajul locuitorilor din sectorul 2″, a scris Dan Cristian Popescu, miercuri seara, pe pagina sa de Facebook.

El afirmă că a depus documente justificative „care dovedesc, fără putinţă de tăgadă, că în majoritatea secţiilor de vot de pe raza Sectorului 2 votul cetăţenilor a fost modificat”.

„Situaţia actuală este fără precedent. Toate partidele politice care au participat la aceste alegeri locale pun sub semnul întrebării organizarea acestor alegeri. Organele abilitate să soluţioneze aceste probleme trebuie să o facă neîntârziat, pentru a nu lăsa nicio urmă de îndoială. Românii au nevoie de adevăr şi de lideri locali legitimaţi prin vot corect”, precizează Dan Cristian Popescu, conform Agerpres.

Conform rezultatelor parţiale, la Sectorul 2, după centralizarea a 97,55% dintre voturi, Radu Mihaiu (susţinut de PNL şi USR PLUS) a obţinut 36,91% din voturile exprimate la scrutinul de duminică, Dan Cristian Popescu (PSD) – 31,50%, iar Neculai Onţanu (Alianţa ADER PPU-SL) – 14,06%.

Sursa Foto: Facebook/Gabriela Firea si Dan Cristian Popescu 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

6 comentarii

 1. Penibil om.
  Si PMP striga frauda.
  Doar cine nu participa la ora 2 noaptea la numarat voturile poate sa strige frauda.

 2. „Televiziunea unui turnător securist și abonată ani de zile la banii primăriei Capitalei pe vremea când PMB era condusă de fosta lui angajată difuzează imagini false despre membrii USR PLUS care ”sustrag saci cu vorturi”.

  Fake news!

  Acele imagini sunt de la procesul de numărare și persoanele sunt observatori care asistau numărare. Apoi, orice candidat are dreptul să urmărească procesul de votare și numărare al votului pe toată perioada procesului electoral. Așa spune legea.

  Dar dna Firea și fostul primar nu se pricep la acest proces, ei nu cunosc legea. PSD și-a trimis azi agitatori la sediul BES S1 iar acum promovează acum știri false pentru că au pierdut alegerile. Sunt doar niște loseri disperați. Clotilde Armand

 3. PSD și-a făcut sediul electoral deasupra sediului BES S1 și acolo i-am prins în flagrant cu procese verbale în alb pregătite să măsluiască PV. Sper ca procurorii să-și facă treaba și le solicit să ne explice cum au ajuns acele imagini din arhiva BES 1 la Antena 3.

  De asemenea, am sesizat CNA pentru acestă emisiune de dezinformare și maipulare a opiniei publice. Într-o țară normală dl Tudorache și dna Firea erau arestați deja. Dar niciodată nu e prea târziu.” Clotilde Armand

 4. Gunoaiele pizdiste sunt disperate, nu știu ce să mai pună în scenă pentru a rămâne la butoane și resurse. Sunt capabili să se dedea la orice, nu au scrupule, disperarea este maximă. este o întreagă cohortă care urmează să-și piardă privilegiile, iar aceasta luptă cu toate armele și forțele pentru a nu fi scufundată. Acești derbedei trebuie să plece lângă dragniot, acolo le este locul!

 5. Fosilele comuniste se agață cu ultimele puteri de ciolan. Pt ei nu a contat niciodată ce vrea lumea. Praful să se aleagă de ei.

 6. Ciumații sunt disperați! Le fuge de pe masă borcanul cu miere, atât lor, cât și bandiților ce gravitează în jurul lor. Așteptăm ca mizerabila justiție română să-i bage pe acești nemernici acolo unde le este locul, la mititica. Doamne ajută, drum bun spre Rahova, lepre ciumiste!