G4Media.ro

Dacian Cioloș: Ciolacu nu vrea să își asume bobârnacii, vrea să îi…

Foto: InquamPhotos / Octav Ganea

Dacian Cioloș: Ciolacu nu vrea să își asume bobârnacii, vrea să îi lase la PNL, care a devenit deja calul de bătaie al PSD

Europarlamentarul REPER Dacian Cioloş afirmă că liderul PSD Marcel Ciolacu nu vrea să îşi asume bobârnacii şi vrea să îi lase la PNL, care a devenit deja calul de bătaie ale PSD şi nu vrea să îşi asume fotoliul de prim-ministru, transmite News.ro.

”Politic, PNL-ul e cam măturat mai nou de PSD, văd că PSD face ce vrea cu ei. Evident, mai ales acum. Au avut un protocol tocmai ca această schimbare de prim-miniştri să treacă foarte repede şi văd că acum PSD nu vrea să îl mai respecte şi vor să menţină ministere. Domnul Ciolacu nu mai vrea să facă schimbarea până nu se rezolvă problemele. Ceva de genul: Nicule, ia tu scaltoacele astea că nu vreau să le duc eu”, a spus Cioloş la Prima News, despre relaţia din coaliţia de guvernare.

El a arătat: ”Una e să guvernezi ca să rezolvi nişte probleme şi alta e să vrei să guvernezi doar cu gândul la punctele din sondaje şi la alegerile din 2024. Nu sunt concentraţi pe nevoile din învăţământ, sănătate, PNRR, nu sunt preocupaţi de Schengen”.

Întrebat despre suspendarea negocierilor din coaliţie, Cioloş a arătat că în opinia sa, ”astfel de crize din educaţie, or să apară şi în sănătate, nu pot fi rezolvate credibil decât de un guvern care are un mandat în lunile şi anii următori”.

”Interpretarea mea este că domnul Ciolacu nu vrea să îşi asume bobârnacii, vrea să îi lase la PNL care a devenit deja calul de bătaie ale PSD şi nu vrea să îşi asume fotoliul de prim-ministru chiar dacă ei sunt acolo”, a mai spus dacian Cioloş.

Europarlamentarul a afirmat că Marcel Ciolacu este acum şi la Putere şi în Opoziţie.

”Când e nevoie să împartă bani la primari sau prin alte părţi ee la putere cînd e de asumat decizii, nu e treaba lui, e treaba premierului, el trimite scrisori guvernului, cum am văzut cu scandalul cerealelor”, a comentat Cioloş.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

8 comentarii

 1. PSD nu vrea să guverneze, PSD vrea bani. De-asta îl votați 30%, în speranța că vă pică și vouă ceva.

 2. expertul in tepe ne explica ce face unul ca el…cioclosi ,ciolaci,ciuci ,dupa toti poti trage apa,doar strica aerul.

  • Totusi, asta nu schimba faptul ca are dreptate. Nu stiu de expert sau nu, am citit ce spune….

  • Ca are ocazional dreptate n-are nici o relevanta,el nu mai are credibilitate…ma rog ,or mai fi cativa fanatici care-l cred indiferent ce-ar face/spune.

  • Cam care ar fi țepele alea pe care le-a tras Ciolos, haterel? Atat de multe incat a devenit chiar specialist.
   Lumineaza-ne ca nu toti stim cum e mersul ca matale.

 3. Povești! Ai cui sunt Budăi și Cîciu, ai PNL cumva?!

 4. ciolos e ‘decit’ o cirtita a juntei militaro-mafiote; si cu asta am spus tot!