G4Media.ro

Curățenie generală în toată țara: Let’s Do It Romania strânge gunoaie din…

Sursa foto: Clubul Alpin Roman filiala Cluj

Curățenie generală în toată țara: Let’s Do It Romania strânge gunoaie din sute de localități/ Peste 2 milioane de voluntari, din 2009 până în prezent

Let’s Do It Romania organizează, sâmbătă, Ziua de Curăţenie Naţională, sute de localităţi din întreaga ţară organizând acţiuni de colectare a deşeurilor de toate tipurile. Din 2009 şi până în prezent peste două milioane de voluntari au participat la aceste acţiuni.

Let’s Do It România a anunţat că voluntari din toate judeţele ţării sunt aşteptaţi, sâmbătă, să strângă deşeurile din natură şi să petreacă o zi alături de oameni dornici să facă fapte bune.

”Este o bucurie să ne reîntâlnim cu voluntarii cu ocazia Zilei de Curăţenie Naţională. Ne dorim cu toţii să trăim într-o ţară mai curată, cu ape, munţi, plaje şi câmpii fără deşeuri şi le mulţumim tuturor celor care cred în noi şi în misiunea noastră”, a declarat Anamaria Hâncu, co-fondator Let’s Do It, Romania.

Campania se derulează în sute de localităţi din întreaga ţară, urmând a fi colectate deşeuri de toate tipurile.

”Let’s Do It Romania!” este cel mai mare proiect de implicare socială din România, care îşi propune curăţarea deşeurilor din arealele naturale într-o singură zi.

“Let’s Do It Romania!” face parte din initiaţiva globală “Let’s Do It World!”, alături de alte 190 de ţări din întreaga lume, una dintre cele mai mari mişcări de voluntariat din lume.

Din 2009 până în prezent, peste două milioane de voluntari din România au participat la acţiunile şi proiectele asociaţiei, fiind colectate 22.700 tone de deşeuri.

sursa: News.ro

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

8 comentarii

  1. Dacă le tot strângeți gunoiul puturoșilor și inconștienților nu vor învăța niciodată Lăsați-i să-i acopere gunoiul până-n gât. Numai așa vor înțelege.

  2. „Let’s Do It Romania” există din 2009, iar USR din 2016.

  3. Da, bai postacule, altceva n-ai gasit cu ce sa critici un proiect vechi de 15 ani de zile. Vezi deficientule ca proiectul s-a lansat in 2009 si aduna din ce in ce mai multa lume in ficare an

  4. @ Mosu – Lol, deficientule, mai scrie si in titlu de cand s-a lansat proiectul asta

  5. Profit-orii nu se ofera voluntari?

  6. Dacii liberi prefera sacii de 200 litri, culoare camuflaj. Noroc ca a mai ramas vegetatie care sa ascunda sacii.

  7. Trebuie actionat la sursa. Cata vreme unii strang, ceilalti vor gasi absolut normal sa arunce, chiar mai cu spor decat le permitea ADN-ul lor de Balcan sau Bengal.