G4Media.ro

Program de Guvernare. Cum vrea să susțină Guvernul turismul: Revin voucherele de…

Program de Guvernare. Cum vrea să susțină Guvernul turismul: Revin voucherele de vacanță

Viitorul Guvern PSD-PNL-UDMR a creat un minister al Antreprenoriatului și Turismului, iar în Programul de Guvernare reintroduce acordarea de vouchere de vacanță, de anul viitor.

„Stimularea circulației turistice interne prin acordarea de tichete de vacanță, începând cu anul 2022, pentru salariații din sectorul bugetar și acoperirea contravalorii tichetelor de vacanță acordate de angajatorii din sectorul privat, în special pentru promovarea turismului rural și balnear; valoarea tichetelor de vacanță va fi de 1.450 lei”, arată documentul.

În plus, se arată în Programul de Guvernare, un obiectiv prioritar îl constituie dezvoltarea unui mediu de afaceri deschis, activ, stabil şi transparent, într-un cuvânt predictibil, clădit pe responsabilitate, competitivitate şi spirit antreprenorial, care să permită oamenilor de afaceri, managerilor şi întreprinderilor să facă faţă concurenţei existente pe piaţa unică şi pe terţe pieţe.

Citește integral pe economedia.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Pt bugetarii care freacă menta ,și care evident votează ciuma rosie

  2. Mu!e PSD! Mu!e PNL!

  3. Cu sumele incasate pe vouchere, patronii din horeca isi petrec vacantele in regiuni exotice ale globului, isi cumpara bunuri scumpe, autoturisme, ceasuri si altele din afara, sau chiar isi pot cumpara resedinte sa locuiasca acolo. Este incalcat principiul cererii si ofertei, fiindca cererea nu vine de la clienti, ci de la politicieni si patroni , care au interese in domeniu. Fondurile obtinute de la contribuabili trebuie folosite pt bunuri publice:acele bunuri prea scumpe ca sa poata fi cumparate de un numar relativ mic de cetateni : scoli, spitale si aparatura medicala(tomografe, ambulante, elicoptere pt urgente), iluminat public, institutiile care apara viata si bunurile cetatenilor , pe cand horeca tin de sectorul particular, trebuie sa functioneze singure pe principiul concurentei si al cererii si ofertei. Mai mult, costurile de productie pt horeca sunt printre cele mai mici fata de profit, nu este nevoie de utilaje foarte scumpe ca in industrie , transporturi sau agricultura, iar materia prima (diferite alimente, vinuri , legume, fructe etc ) sunt la indemana si uneori nici nu trebuie prelucrate( de ex, vinuri, bere, fructe etc).