G4Media.ro

Cum se va desfășura programul președintelui Comisiei Europene, Ursula von der Leyen,…

Cum se va desfășura programul președintelui Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, care ajunge luni la București

Preşedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, vine luni la Bucureşti, în cadrul seriei de vizite NextGenerationEU. Şefa CE se va întâlni cu preşedintele Klaus Iohannis şi cu premierul Florin Cîţu.

La ora 16,00, Ursula von der Leyen va fi primită la Palatul Cotroceni de şeful statului, iar la ora 16,50 va avea o întrevedere cu prim-ministrul Florin Cîţu, la Palatul Victoria.

Ulterior, cei trei oficiali vor vizita Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, care ar urma să beneficieze de fonduri din partea programului NextGenerationEU, şi vor susţine o conferinţă de presă comună.

Vizita preşedintelui CE are ca principal scop prezentarea evaluării privind Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR).

„Pentru România, PNRR este nu doar documentul în baza căruia vom putea beneficia de o alocare de 29,2 miliarde de euro, ci şi garanţia că investiţiile şi reformele vor fi coordonatele următorilor ani. România se raliază, aşa cum este firesc, obiectivelor ce caracterizează economiile dezvoltate: modernizarea infrastructurii de transport şi medicale, economie verde, digitalizare. Apreciez colaborarea cu partenerii noştri europeni pentru definitivarea PNRR. Guvernul este pregătit să atragă fondurile de care va beneficia România şi determinat să aplice programele de reformă”, a declarat vineri Florin Cîţu.

PNRR este structurat pe 15 componente care acoperă şase piloni: tranziţia verde; transformarea digitală; creşterea inteligentă, sustenabilă şi favorabilă incluziunii; coeziunea socială şi teritorială; sănătate, rezilienţă economică, socială şi instituţională; politici pentru noua generaţie.

sursa foto: European Union 2020 / EP

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

22 comentarii

 1. poate o prindem pe undeva sa-i zicem cat de ticalosi sunt oameni de la conducere

 2. Căctzu o să ne umple capul cu realizarea lui care,culmea,e de fapt a lui Ghinea de la USR!

  • Doar Dáncilà repeta obsesiv cat la 100 din programul de Guvernare realizase.
   Câțu e cu poporu, cu antrepenorii, cu banii lui si ai lor (ai biroului lor pelelist)

  • spirk te-ai umplut din cap pina in piciore ?

 3. Cț ca si demis – la ce se mai intalneste cu doamna cu galeata cu bani?
  Acum 3 ani jumate: „Primul şef de Guvern din Japonia ajuns în ţara noastră nu a avut de cine să fie primit la Palatul Victoria. În programul stabilit al vizitei, premierul nipon urma să aibă discuţii cu Mihai Tudose şi să participe la un dejun oferit de acesta. Însă premierul român a demisionat cu o seară înainte”

 4. Cîțu e apreciat la Bruxelles. Ciomârlanii din România îl înjură, îl vor pe Ciolaku, pe Orban, pe puii de securici.

  Cum sa vrei mah pe unul crescut de un colonel de Securitate. Ce valori, ce percepte ii puteau fi insuflate de un tată brută?

  • Căctzu e apreciat de aia din oltenia cu privată in curte.Omul e un adevarat păstrător al tradițiilor milenare,și le-a promis că si peste 1000 de ani va fi la fel.

  • Cam ce percepte poate avea un oltean betiv puscarias si divortat pe ascuns, care si-a dat in judecata propriul frate pentru mostenirea familiei?
   Cam ce percepte poate avea un individ dat afara cu suturi din sistemul bancar, cu interdictie de a mai ocupa vreo functie de conducere in bancile din Romania, pentru ca BNR a refuzat sa isi mai dea avizul, obligatoriu conform legii, dupa atacul asupra monedei nationale cu amicul Isar, sotul madamei Gorghiu. Atac care aproape a falimentat Banca Transilvania, datorita panicii generale care a dus la retrageri de numerar fara precedent in sistemul bancar romanesc la momentul acela. BNR a salvat in momentul ala banca, carand efectiv cupiura cu camioanele la ghiseele Transilvania. Detalii se gasesc si intrun interviu cu Cinteza unde povesteste amanunte, fara a spune deschis care a fost banca in cauza, dar cei care lucrau in momentul ala la Trezorerie stiu bine cazul.
   Individul Catu, care dupa ce a fost dat afara de la Ing in suturi nu a mai fost angajat de NIMENI in sistemul public sau privat, fiind somer fara venituri pana la preluarea in PNL in 2016 de amica Gorghiu.
   Asta e prim ministrul Romaniei, care s-a gandit ca singurul mod prin care poate lupta cu interdictia de a ocupa vreo functie in sistemul bancar e sa devina guvernatorul BNR, dupa Isarescu.
   Dragnea e mic copil pe langa sinistrul de la penele pus in functie de premier de chelnerul de la Cotroceni.

  • Așa e, Cîțu e apreciat in cercurile bruxeleze de țepari bancari, ba chiar e privit de cunoscători ca un adevarat „Superman”, având in vedere că a reușit să se ascundă atâta amar de vreme de rigorile sistemului bancar american…
   PS. Cică i-ar fi ajustat porecla in „Superșmen”…

  • Vine să ne garanteze creșterile de prețuri și austeritatea pentru 80% din populație!

 5. Vine sa vada personal făptașii abuzurilor si fraudelor.

 6. 48 % dintre locuitorii Romaniei sunt, conform Comisiei pentru statistica, analfabeti functionali, capabili sa recunoasca literele si chiar cuvintele, dar nefiind in stare sa inteleaga rostul textului.

  Este remarcabil, cum intr-o asemenea tara, un numar mare de prostaci posteaza abundent si imund, vorbe pe care nu le inteleg.

 7. Comunicatul oficial sună așa:
  „Vizita preşedintelui CE are ca principal scop prezentarea evaluării privind Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR).”
  Nu mai e mult și vom vedea rezultatul evaluării.
  Sigur va fi o surpriză!

 8. Nu avem noi destiu ursi in țărișoară?
  Mai vine o ursulă?
  Poate avem noroc si o “vânează” careva