G4Media.ro

Cum merg elevii la școală în București, de luni 8 martie, pentru…

Cum merg elevii la școală în București, de luni 8 martie, pentru următoarele două săptămâni. Hotărârea Comitetului Municipal pentru Situații de Urgență

Copiii de grădiniță și cei din clasele pregătitoare – a IV-a vor merge fizic luni, 8 martie, la școală, așa cum au făcut și până acum. La gimnaziu și liceu, vor continua să se prezinte fizic în clase doar elevii de-a VIII-a, a XII-a, a XIII-a și cei din clasele terminale ale învățământului profesional și postliceal, însă doar cu prezența a cel mult jumătate dintre elevi. Deciziile sunt prevăzute în hotărârea emisă duminică dimineață de Comitetul Municipal pentru Situații de Urgență.

Comitetul Municipal pentru Situații de Urgență a emis duminică dimineață o hotărâre cu regulile după care elevii vor merge la școală începând de luni, 8 martie 2021. Aceste reguli sunt similare cu cele prevăzute în ordinul comun al miniștrilor Educației și Sănătății, din 6 martie 2021.

Astfel, Scenariul aplicat de Hotărârea CMSU prevede constatarea faptului că Bucureștiul este în Scenariul 3, roșu, și aplicarea în aceste condiții a regulilor noi.

Sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  1. Deci daca la clasa a-4a sunt 39 de copii in sala de clasa de 30 mp e OK, da?

  2. mai bine scriati de starea vremii……”vor merge cu umbrela sub dush!”.

  3. Cum se poate ca 26 copii din class a III-a sa invete fizic in 20 mp? Si a VII-a si a VIII-a pot invata in sistem hibrid??? E discriminare!!!

  4. Cum se poate ca 26 copii din class a III-a sa invete fizic in 20 mp? Si a VII-a si a VIII-a pot invata in sistem hibrid??? E discriminare!!!

  5. Cum se poate ca 26 copii din class a III-a sa invete fizic in 20 mp? Si a VII-a si a VIII-a pot invata in sistem hibrid???

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.