G4Media.ro

Cum începe școala în ianuarie 2022 pentru fiecare clasă. Următoarea vacanță este…

Foto: Inquam Photos/ Virgil Simonescu

Cum începe școala în ianuarie 2022 pentru fiecare clasă. Următoarea vacanță este peste 15 săptămâni

Școala începe diferit anul acesta, după vacanța de iarnă, în funcție de clasa în care este elevul, potrivit noii structuri a anului școlar 2021-2022, modificată în luna noiembrie 2021. Copiii de grădiniță revin la activități pe 10 ianuarie, scrie Edupedu.ro.

Clasele primare, de la pregătitoare, I, a II-a, a III-a, până la clasa a IV-a, încep școala din 10 ianuarie. Pentru ei vacanța de iarnă a rămas nemodificată pentru că au fost trimiși doar pentru o săptămână în vacanță forțată în noiembrie, aceasta urmând să fie recuperată în aprilie, în timpul săptămânii Școala altfel. Deși ar fi trebit să fie în semestrul al II-lea deja, în ianuarie, elevii și profesorii lor de la gimnaziu revin tot în semestrul I pentru o săptămână, urmând ca după weekendul 15-16 ianuarie să intre direct în semestrul al II-lea, fără să mai aibă, ca în anii trecuți, o vacanță intersemestrială.

Elevii de gimnaziu, clasele a V-a, a VI-a, a VII-a și a VIII-a încep școala pe 3 ianuarie, după cea mai scurtă vacanță de iarnă din istoria ultimilor ani.

Citește integral pe Edupedu.ro.

Foto: Inquam Photos/ Virgil Simonescu

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

3 comentarii

  1. Nu este normal asa ceva!!!!!
    Voi face ceva in privinta acestor schimbari prostesti, toti copii trebuie tratati la fel!

  2. O modalitate eficientă de tortura, nu școală! E inuman! Le dai o săptămână vacanță și apoi 15 săptămâni de școală. Copiii plâng, ajung la extenuare, iar cei care nu au părinți direct interesați de educația lor ajung la abandon școlar. Dar ei asta și vor : abandon școlar. Datorită sistemului de învățământ dezastruos sunt ei de 20 de ani la guvernare. Ai creat o turmă needucata, ușor de manipulat care să-i susțină la nesfârșit.
    Sistemul de învățământ trebuie reformat de la 0!

  3. „Romania educata” presupune mutarea cu japca a copiilor de clasa a V a în plin an scolar pe motiv ca sunt prea multi în clase organizandu-se o tragere la sorti trunchiata si dubioasa în care fix numai copiii de cadre didactice au cazut la sorti sa plece într-o alta clasa nou formata dupa 4 ani petrecuti în alta,asta s-a întamplat într-o scoala din jud Suceava fara sa fi anuntat in prealabil parintii punandu-i in fata faptului împlinit,dar asta nu intereseaza pe nimeni nu-i asa G4 media?Nu trebuie aduse la cunostinta publicului astfel de practici mafiote?