G4Media.ro

Cultură de canabis la o familie din Bistrița Năsădud / Două persoane…

sursa DIICOT

Cultură de canabis la o familie din Bistrița Năsădud / Două persoane au fost arestate preventiv

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Bistrița-Năsăud  au dispus reținerea a doi inculpați (membri ai aceleași familii), cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și deținere, fără drept, de droguri de risc în vederea consumului.

Pe parcursul anului 2023, unul dintre inculpați a înființat o cultură de canabis, în scopul comercializării și consumului propriu, în extravilanul unei comune din județul Bistrița-Năsăud.

Cultura outdoor a fost întreținută împreună cu  cel de al doilea inculpat, care a recoltat plantele și a disimulat fragmentele vegetale în spațiul de depozitare al lemnelor pentru foc.

droguri, canabis
sursa foto: DIICOT

În cursul zilei de 23.09.2023, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Bistrița-Năsăud a dispus arestarea preventive a inculpaților, pentru o perioadă de 30 de zile.

Activitățile judiciare au fost realizate împreună cu polițiști din cadrul polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Bistrița-Năsăud.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

„Precizăm faptul că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele bănuite beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, informează DIICIOT,

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Nici nu sti daca sa plangi sau sa razi , eu cred ca media ar trebui sa excluda asemenea stiri si sa dea doar cele care conteaza cu adevarat , azi -maine se legalizeaza canabisul si 90% din stirile cu droguri de la noi intra in derizoriu . Hai fratilor mai cu talent.