G4Media.ro

Criza examenului de rezidențiat – Apel public al studenților la Medicină: Examenul…

Criza examenului de rezidențiat – Apel public al studenților la Medicină: Examenul nu se poate desfășura pe 17 noiembrie, din cauza lipsei unui ministru al Educației

Studenții la Medicină cer public autorităților să soluționeze criza examenului de rezidențiat, generată de lipsa unui ministru al Educației. Concret, pentru ca examenul să se poată desfășura pe data de 17 noiembrie, așa cum a fost anunțat inițial, “metodologia de organizare, comisiile de specialitate și numărul de locuri/posturi trebuie aprobate prin ordin comun al Ministrului Sănătății și Educației. În momentul de față acest lucru nu poate fi realizat din cauza absenței Ministrului Educației”, spune Federaţia Asociațiilor Studenților în Medicină din România.

Federaţia Asociațiilor Studenților în Medicină din România a lansat în această dimineață un apel public către Guvern, Parlament, Președinție și Universitățile de Medicină și Farmacie, Direcțiile de Sănătate Publică și Colegiul Medicilor, pentru a soluționa criza examenului de rezidențiat.

Amânarea examenului de rezidențiat pune în pericol “integrarea pe piața muncii a mii de absolvenți de medicină din România”, spun studenții.

 

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. De-aia nu mai pot politicienii! Lupta pentru putere n-are legatura cu interesul pentru functionarea corespunzatoare a institutiilor si a lucrurilor care-i privesc pe direct pe cetateni.

  2. Ei hai ca va cacati pe voi. Incadrarile dupa rezi se fac intotdeauna de la inceputul lunii ianuarie. Nu dai rezi azi si maine este angajat. Ca se da o saptamana sau 2 dupa, tot aia e. Incadrarea se face cu inceputul lunii ianuarie 2020.

  3. Vai de ţara asta! Nemernicii de politicieni se joacă cu emoţiile, munca și stresul celor ce se pregătesc pentru acest important examen.Știu acești trădători de ţară cum se învaţă pentru tezidenţiat? nopţi nedormite, medicamente, sânge pe nas de oboseală și stres, plan de învăţat.Sunt tată de absolvenţi de medicină și știu ce spun.Acești tineri după 6 ani de ÎNVĂŢAT nu au vacanţă, nu au liniște, nu au viaţă și tu stat îţi baţi joc de ei.Și-au făcut planuri, trebuie să-și gasească gazde din 20 decembrie până în ianuarie să înceapă primul.servici, știe Iohanis,știe Dăncilă, știu acești nemernici ce înseamnă pornirea în viaţă.Aţi mai dat un motiv pentru plecarea din ţară a timerilor medici.Plecaţi nemernicilor și lăsaţi ţara asta liberă!Vom ieșii în stradă cât mai repede.Fugiţi șobolanilor, tot ce faceti este contra oamenilor si aceatei tari!Rusine!vă bateţi joc de toţi și de toate!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.