G4Media.ro

Cristina Neagu, cel mai bun marcator din istoria Campionatelor Europene de Handbal,…

Cristina Neagu, cel mai bun marcator din istoria Campionatelor Europene de Handbal, la feminin și masculin

Cu cele 9 goluri marcate marți cu Muntenegru, căpitanul echipei României a devenit cel mai bun marcator din istoria Campionatelor Europene de Handbal, la feminin și masculin, a anunțat Comitetul Olimpic și Sportiv Român (COSR).

Cristina Neagu a marcat, la campionatele europene, 296 de goluri pentru România.

„Mândri și bucuroși să o avem pe Cristina Neagu!”, notează COSR.

Naţionala de handbal feminin a României a fost învinsă, marţi, de reprezentativa Muntenegrului, scor 35-34 (18-18), în al doilea meci din grupa principală II şi ratează orice şansă la semifinale. Cristina Neagu a marcat 9 goluri.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

7 comentarii

 1. Incredibil!
  Cea mai buna jucatoare de hambal din toate timpurile.

  • Corect! Sper sa o tina tot asa. Avem 4 titluri dar sa nu uitam ca Ungaria are cinci din 1995- 2000- 2003-2004 si 2005. Sa speram ca nu ne vom opri 👍

 2. Sunt curios cam cate campionate au castigat echipele tarilor ale caror jucatori se gasesc in clasament mai jos decat Cristina Neagu? Ar mai fi o intrebare: ce e preferabil, sa avem o jucatoare de exceptie si echipa slaba sau sa castigam campionate cu o e echipa care sa joace bine fara a avea exceptiii printre jucatori!

 3. COSR a avut bunul simt sa protesteze la furtul produs echipei de handbal , condusă de Cristina Neagu ? COSR a făcut diligențele necesare unor sancțiuni pentru cele două arbitre austriece? COSR a văzut cum cele două compatrioate ale proprietarilor austrieci a carburantului și a exploatatorilor pădurilor ( taiate deșănțat) , a furat-o pe Cristina Neagu ? COSR , ministerul sporturilor și federația de handbal au văzut cum prin modul de arbitraj și persecutare in mod special al Cristinei Neagu , au făcut că randamentul ofensiv al acesteia a scăzut cel puțin la jumătate ?
  Aceiași adresanți au văzut cum Cristina Neagu a arătat obrazul acelor arbitre ? De ce acestea nu au reacționat și suspendat jucătoarea noastră ?
  Simplu : pentru că îngroșaseră atât de mult obrazul , încât nici șoriciul celui mai bătrân porc autohton nu le putea rivaliza ! Complice la acest de simulacru de arbitraj este federația internațională de handbal , precum și penibilul for handbalistic european .
  Daca Austria ar fi ” beneficiat ” de-un asemenea tratament ,cu siguranță probleme ar fi ajuns in parlamentul european și cu siguranță câteva capete ar fi căzut . La noi arcul guvernamental tace precum ghiță in păpușoi .
  Extremism nu ! Patriotism și dreptate ,da !

 4. Agnes Farkas nu trebuia colorata cu galben? E femeie.

 5. COSR , ministrul sporturilor și federația română de handbal au protestat pentru mizeria de arbitraj ale compatrioților exploatatori de hidrocarburi și masa lemnoasă ( din Romania) , a celor două arbitre austriece ? Aceștia au văzut cum Cristina Neagu a arătat obrazul celor două ? Au schițat vreun gest sau au suspendat sportivă română ? Nu ! Pentru că aveau obrazul atât de gros că depășește cu mult șoriciul celui mai dotat din Romania . Au văzut ei oare cum prim modul de arbitraj au scăzut sub jumătate aportul celei pe care o pomenesc cu mândrie , Cristina Neagu ?
  Daca aceste lucruri s-ar fi întâmplat austriecilor in mod cert se ajungea în parlamentul european .
  Noi nu. Arcul guvernamental tace și ciordește. Atât.
  Extremism , nu ! Patriotism și dreptate , da !

 6. Naționala de handbal a României și staful tehnic , precum însoțitorii din partea federației Române de handbal ar trebui să poarte eșarfe de protest de la începutul până la sfârșitul meciului cu Germania .
  Multi vor spune : ce se obține ? Rezultatul este același .
  Nimic mai neadevărat ! Prin acest protest simbolic se poate câștiga enorm . Și ce este cel mai important ,se câștigă respectul propriu și al întregii comunități . Printr-un astfel de demers , ce nu imi amintesc sa fi fost utilizat , sforarii diriguitori ai handbalului și a sportului in general vor fi mult mai atenți pe viitor .
  Mai mult , un popor ce se lasă calcat in picioare nu are mari sorti de izbândă .
  Extremism,nu . Patriotism și dreptate , da !