G4Media.ro

Cristian Secoșan, un nou mandat la șefia Consiliului Investitorilor Străini

Cristian Secoșan, un nou mandat la șefia Consiliului Investitorilor Străini

Comitetul Director al Consiliului Investitorilor Străini (FIC) a reales echipa de conducere a organizației, potrivit unui comunicat de presă. Cristian Secoșan, General Director Delgaz Grid, continuă un nou mandat în funcția de președinte al FIC, împreună cu vicepreședinții Ramona Jurubiță – KPMG România și Eric Stab – ENGIE Romania, precum și Daniel Anghel, (PwC România), trezorier.

„Împreună cu colegii din Comitetul Director urmărim atent evoluțiile din domeniul legislativ, în special cel fiscal. Reiterăm pe această cale nevoia de consultare cu mediul de afaceri pentru orice modificări ce pot afecta cadrul economic și importanța deciziilor fundamentate prin studii și analize pentru a putea alege cele mai eficiente măsuri care să asigure dezvoltarea economică și nu descurajarea sectoarelor cheie care contribuie semnificativ la bugetul de stat. FIC rămâne la dispoziția autorităților pentru consultări și dialog pe toate temele strategice pentru mediul economic, cu același angajament de a recomanda măsuri echilibrate, aliniate cu principiile europene și care să aibă ca rezultat final creșterea economică și bunăstarea cetățenilor.” a declarat Cristian Secoșan, președintele FIC.

Comitetul Director al FIC menține pe agenda de lucru teme precum atragerea de investiții, stabilitatea și predictibilitatea regimului fiscal, consolidarea rezilienței sectorului energetic, implementarea măsurilor sustenabile în planurile de afaceri, protejarea mediului înconjurător, asigurarea bunăstării și sănătății populației, dezvoltarea tehnologică și implementarea proceselor digitale. (Sursa foto: Economedia / Inquam Photos)

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Pai este investitor strain?!