G4Media.ro

Cristian Preda, apărat de preşedintele Parlamentului European: „Statul de drept trebuie respectat…

Cristian Preda, apărat de preşedintele Parlamentului European: „Statul de drept trebuie respectat în România”

Antonio Tajani, preşedintele Parlamentului European, a postat joi un puternic mesaj de susţinere pentru europarlamentarul Cristian Preda, acuzat că ar fi defăimat România şi ameninţat cu retragerea Ordinului „Steaua României”.

„Parlamentul European îl susţine pe Cristian Preda: un foarte respectat coleg, un European convins şi un patriot român. Statul de drept în România trebuie respectat: tentativele de a-l indimida şi de a-i murdări reputaţia sunt inacceptabile”, a scris Tajani pe contul său de Twitter.

Reamintim ca Preda a fost audiat de Consiliul de onoare al Ordinului „Steaua României”.

Europarlamentul a scris pe Facebook că „Prigoana a început. Întrucât am criticat în PE guvernele Grindeanu şi Tudose, sunt chemat în faţa Consiliului de onoare al Ordinului ‘Steaua României’, pentru a răspunde unui denunţ care reia acuzaţiile PSD-ALDE de defăimare a ţării. Mă vor judeca: Gabriela Firea, Ecaterina Andronescu, doctorul Şerban Brădişteanu (da, acela condamnat!), Mircea Geoană, fostul director SRI Costin Georgescu şi generalul Degeratu. Consiliul e prezidat de fostul preşedinte al Academiei, Ionel Haiduc. Mă voi apăra. Nu mă intimidează coaliţia corupţilor. Dincolo de cazul meu, e în joc un principiu: România liberă şi europeană trebuie protejată. Sunt convins că am de partea mea nu o formaţiune politică, ci cetăţenii oneşti ai acestei ţări. Pentru ei lupt. Vom învinge”.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

3 comentarii

 1. Nu, prigoana nu a inceput, prigoana continua dar se ramifica in toate domeniile vietii politice, sociale si economice !

  Cristi Preda, nu este neaparat un pericol pt Dragnea si puterea lui, el trebuie insa sa fie un exemplu pt altii mult mai relevanti si prin aceasta mai periculosi decat el, care trebuie sa inteleaga o data pt totdeauna ca „cine nu e cu noi, este impotriva noastra si, spre deosebire pampalaii care au condus PSD pana la inscaunarea lui Io, Liviu Dragnea, trebuie sa fie pedepsit” !

  Daca o sa i se retraga Ordinul, Cristi Preda, in afara de o frustrare logica, obisnuita dar trecatoare, nu va pati altceva. In schimb, adversarii periculosi ai Sistemului pe cale de a se instapani in Romania trebuie sa faca pasul inapoi daca nu pactizeaza cu puternicii zilei si ai viitorului apropiat.

  Cred ca asta este semnalul !

  PS. Iar pt ca „viitorul apropiat” sa se incheie in anul 2020, noi adversarii multi si „tacuti” ai pesedismului trebuie sa-i demonstram lui Dragnea cat de periculosi suntem la proximele alegeri parlamentare !

  • Perfect spus!
   Jos cu dictatura nesimtirii, inculturii, hotiei, ipocriziei, minciunii, banului obtinut prin nemunca si corutie si incercarii de restauratie a comunismului.

 2. E impresionant cu cât tupeu Balaurul PSD cu jde miile lui de capete precum o metastază se ramificăm peste tot atacând orice ce face opoziție iubitului partid mafiot PSD…

  Huo PCR-PSD