G4Media.ro

Cristian Diaconescu, către Eugen Tomac, după ce a fost exclus din PMP:…

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Cristian Diaconescu, către Eugen Tomac, după ce a fost exclus din PMP: ”Ați încercat să nenorociți singura variantă viabilă pe partea dreaptă, PMP. Cine a dat comanda?!”

Fostul preşedinte al PMP Cristian Diaconescu a transmis, joi, după ce noul lider, Eugen Tomac, a anunţat excluderea sa din partid, că va continua „proiectul politic care va da viitorul preşedinte al României în anul 2024”.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Diaconescu l-a criticat pe Tomac, susţinând că acesta a „rostogolit” la adresa lui cuvinte „inacceptabile, din punctul de vedere al moralei politice şi decenţei interumane”.

„Nu ai făcut decât să-ţi arăţi neputinţa. Aţi încercat să nenorociţi un proiect, singura variantă viabilă pe partea dreaptă, Partidul Mişcarea Populară. Cine a dat comanda?! Foarte curând opinia publică din România va afla. Azi, când vedeţi că legea este doar de partea noastră, singura atitudine şi unicul argument pe care le aveţi în vedere sunt acelea care ţin de intimidare, a mea, a colegilor, a şefilor de organizaţii care nu s-au asociat proiectului prin care aţi dorit distrugerea acestui partid, a aleşilor locali care zilnic sunt ameninţaţi cu pierderea funcţiilor pe care le-au dobândit prin meritele lor, pentru că au convins comunităţile în ceea ce priveşte valoarea Partidului Mişcarea Populară la nivel local şi central. Modalitatea de adresare a dumneavoastră şi a acoliţilor dumneavoastră a făcut ca în trecut Partidul Mişcarea Populară să rămână premeditat, reţineţi premeditat, în afara Parlamentului României, iar azi să pretindeţi un nou început plecând de la marja de eroare în care se afla PMP, de 1%”, a scris Cristian Diaconescu.

El a adăugat că va „continua proiectul politic care va da viitorul preşedinte al României în anul 2024”.

Miercuri, preşedintele PMP, Eugen Tomac, a anunţat, pe Facebook, excluderea din partid a fostului lider Cristian Diaconescu, menţionând că o decizie în acest sens a fost luată de Colegiul Naţional. „S-a încheiat o etapă, lucrurile sunt clare, începând de astăzi domnul Diaconescu nu mai este membru PMP. Înţeleg că are alte obiective politice, îi urăm succes, dar experienţa pe care am avut-o împreună este una regretabilă şi ea s-a încheiat astăzi”, a scris Tomac, pe pagina de socializare a partidului.

sursa: Agerpres.ro, Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

  1. comanda au dat-o aceeasi care au nascut, nasit si crescut hAUR.

  2. Deci singura variantă care îi place lui DiaConescu e pe partea dreaptă…..poate și lui Simion îi place, că nu a fost văzut niciodată cu o femeie.

  3. Bancul zilei – Diaconescu și partea dreapta !
    Până- n 1989 PCR, 2002 – 2009 PSD, 2010 – 2012 UNPR, din 2014 PMP (partidul lui Petrov).

  4. Râde ciobul de oala soartă: tu te-ai afișat cu shemale.. Care e diferența? Nu mai bine să nu umbli cu femei, ca Simion, decât să umbli cu femei care sa te penetreze, ca tine? Vezi că lași urme de maro când mergi și când vorbești…