G4Media.ro

Cristian Diaconescu acuză ”gruparea Tomac” că i-a blocat accesul pe pagina de…

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Cristian Diaconescu acuză ”gruparea Tomac” că i-a blocat accesul pe pagina de Facebook a PMP și că ”a încercat în mod abuziv preluarea conducerii partidului”

Liderul PMP, Cristian Diaconescu, acuză gruparea Tomac că i-a blocat accesul pe pagina de Facebook a partidului și că a încercat ”în mod abuziv preluarea conducerii partidului”. Într-o postare pe pagina personală, Diaconescu anunță că a convocat pentru astăzi ședința Comitetului Executiv Național al PMP, dar susține că Eugen Tomac ar încerca să blocheze majoritatea necesară.

Redăm mai jos postarea lui Cristian Diaconescu:

”Astăzi, a fost convocată, în mod statutar ședința CEN a PMP. Aceeași grupare, condusă de domnul Tomac, care în data de 12 ianuarie a încercat, în mod abuziv, preluarea conducerii partidului, acum vine și amenință pe toate căile membrii CEN, să nu participe la ședința de astăzi. Se încearcă astfel blocarea asigurării majorității necesare pentru a putea fi luate măsuri.

Astăzi, voi supune dezbaterii CEN, întreaga poveste, în detaliu și cu dovezi clare, a acțiunii abuzive din 12 ianuarie, lăsându-vă pe dumneavoastră să trageți concluziile privind “bunele intenții” în ceea ce privește soarta acestui partid.
În egală măsură vă informez că cel mai târziu mâine dimineață, încălcările grave statutare și legale în legătură cu adunarea din 12 ianuarie vor face obiectul unor acțiuni în instanță.

Nu am putut participa la adunarea din 12 ianuarie, deoarece în primul rând nu am fost invitat, organizatorii acesteia fiind cât se poate de conștienți de ceea ce urmau să facă. Astfel deși mă aflam în sediul PMP, am fost pus în imposibilitatea de a participa la adunare.

În plus, din păcate, domnul Tomac și partenerii săi, au creat o conjunctură neplăcută în care prezența mea ca și Președinte la întâlnire, ar fi transformat automat adunarea într-un Colegiu statutar (ceea ce își și dorea domnul Tomac, îngrijorat și conștient că nu are suficiente semnături pentru demersul său).

Postez acest mesaj aici deoarece pe pagina PMP Oficial domnul Tomac mi-a blocat accesul, în data de 12 ianuarie. Încă o dovadă grăitoare a strategiei abuzive a domniei sale de a îmi bloca căile de comunicare cu dumneavoastră.”

Context

Eurodeputatul Eugen Tomac, fost preşedinte al PMP, a declarat, vineri, că a participat, săptămâna trecută, la o şedinţă a partidului, convocată la iniţiativa a 46 de lideri ai formaţiunii şi în care s-a decis convocarea Congresului, respingând afirmaţiile potrivit cărora reuniunea a fost una ilegală.

Joi, liderul PMP, Cristian Diaconescu, a afirmat că a avut „o surpriză neplăcută” să constate că „un grup de ‘organizatori binevoitori’ a convocat o adunare, pe care au denumit-o în mod ilegal Colegiu Naţional”.

O grupare condusă de fostul lider PMP, Eugen Tomac, a anunțat, miercuri seara, pe pagina de Facebook a partidului, că 46 de lideri din 69, reuniți în Colegiul Național al partidului, au convocat un Congres în data de 19 februarie pentru alegerea unei noi conduceri, cu procedură de vot online.

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

  1. ALARMA ROSIE!!!! Comander Base pe punte!

    Tomac a preluat abuziv controlul ascensorului in care se afla intreg partidul!

    Ce penibili …

  2. Nu-i așa că e puci? Nu-i așa că puciul a fost splendid clocit, rafinat jucat și îndrăzneț pus în scenă de maestri într-ale pucismului: Petrov, Rareș Ghiolban si alții, unul mai fesenist decat altul . Puci in cea mai buna tradiție bolsevica! După chipul și asemănarea Ciltomaniacilor Bocfani care vor sa se gonfleze cu moaște premiate, aldeiste etc

  3. Inca astept argintii pt paleologu presedinte!

  4. tipic romanesc, ciolanu conteaza

  5. Disperarea Tolo.macului de a se mufa la fondurile publice prin peneleu este mare 😁