G4Media.ro

Creşterea numărului de cerşetori în municipiul Baia Mare, reclamată Prefecturii / Se…

Sursa foto: Pixabay

Creşterea numărului de cerşetori în municipiul Baia Mare, reclamată Prefecturii / Se va constitui o comisie

Creşterea numărului de persoane care cerşesc în municipiul Baia Mare şi agresivitatea acostării unor cetăţeni pe stradă sau în trafic, îndeosebi la trecerile de pietoni a fost reclamată Prefecturii Maramureş, a anunţat, joi, prefectul Rudolf Stauder, citat de Agerpres.

„Am avut o sesizare (…) de la mai mulţi cetăţeni pe problema cerşetoriei la nivel de municipiu Baia Mare, am emis un ordin de prefect prin care se va constitui o comisie formată din IPJ, IJJ, Poliţia Locală şi cei de la Asistenţă Socială. Această comisie va face verificări mai concentrate timp de 6 luni de zile în zonele unde au fost semnalate acte de cerşetorie, pentru a încerca să diminuăm acest fenomen. Sesizările care ne vin de la băimăreni cel mai frecvent sunt pe consumul de stupefiante şi al traficului de stupefiante, şi aici se lucrează pe mai multe paliere, avem reclamaţii pe ordine publică şi în acest an ne vom concentra atenţia pe siguranţă publică mai mult”, a declarat Rudolf Stauder.

Fenomenul cerşetoriei în municipiul Baia Mare a fost dezbătut în ultima şedinţă a Colegiului Prefectural.

De asemenea, persoanele care cerşesc au fost semnalate în preajma marilor magazine situate la periferia municipiului Baia Mare.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Sunt neamurile lui Chrereches.