G4Media.ro

Costul întoarcerii în siguranță la școală pentru cei mai săraci copii ai…

Costul întoarcerii în siguranță la școală pentru cei mai săraci copii ai lumii – 379 de dolari/elev, estimează organizația Salvați Copiii

E nevoie de investiții de 50 de miliarde de dolari pentru a garanta întoarcerea la școală, în siguranță, pentru 136 de milioane de copii care trăiesc în cele mai sărace state ale lumii și pentru a elimina, astfel, temerile că va exista o generație pierdută în aceste școli, apreciază organizația Salvați Copiii într-un comunicat transmis marți.

Aceasta constată că va costa în medie 370 de dolari/copil să se deschidă din nou școlile în siguranță și să se repună educația pe drumul cel bun, cel puțin în 59 dintre cele mai sărace țări din lume.

Aceste noi cifre survin după ce cercetările Salvați Copiii de anul trecut sugerează că aproape 10 milioane de copii nu se pot întoarce niciodată la școală – cu mențiunea că este probabil ca numărul să fie sensibil subestimat.

Citește articolul complet pe EduPedu.ro

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Din care 80-90% sunt cheltuielile si salariile „voluntarilor”? Daca nu fumeaza dati banii la copil, îi invatati cum sa gateasca si le dati un loc unde sa aiba o camera se vor descurca ei si singuri. Greu, dar e mai mult ca salariul minim la adulti…