G4Media.ro

Costel Alexe, criticat de PSD-iștii ieșeni pentru că ar tergiversa predarea spitalului…

Costel Alexe, criticat de PSD-iștii ieșeni pentru că ar tergiversa predarea spitalului mobil covid de la Lețcani către Inspectoratul pentru Situații de Urgență

Maricel Popa, președintele PSD Iași, îl critică pe Costel Alexe, președintele Consiliului Județean Iași, că tergiversează procedura de predare a gestiunii Spitalului mobil de la Lețcani de la Spitalul Județean către Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU). Spitalul mobil de la Lețcani, constuit anul trecut sub mandatul lui Popa, face obiectul unor investigații legate de procedura de construire.

”Au trecut mai bine de două luni de când acest lucru ar fi trebuit să se întâmple, însă autoritățile județene și conducerea spitalului trag de timp în defavoarea ieșenilor. Spitalul mobil de la Lețcani urmează să fie predat către Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) pentru a fi funcționalizat în valul 4 al pandemiei. Ceea ce ar fi trebuit să reprezinte o simplă procedură administrativă s-a transformat într-o evidentă tragere de timp, din care, doar ieșenii, au de pierdut”, arată Maricel Popa într-un comunicat de presă.

Spitalul mobil de la Lețcani a jucat un rol-cheie în gestionarea cazurilor de covid din zona Moldovei anul trecut, în precedentele valuri pandemice. (Foto: Costel Alexe – InquamPhotos / Octav Ganea)

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Sariti si voi cu o tabla ceva acolo,nimic nu-i gratis!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.