G4Media.ro

Cosette Chichirău nu mai candidează pentru șefia filialei USRPLUS Iași

Cosette Chichirău nu mai candidează pentru șefia filialei USRPLUS Iași

Actuala șefă a organizației județene USRPLUS Iași, deputatul Cosette Chichirău, nu mai candidează pentru un nou mandat în fruntea filialei, a declarat aceasta pentru Ziarul de Iași. Chichirău a precizat că vrea să se concentreze pe partea de lobby pentru proiectele Iaşului la Bucureşti.

„Eu nu voi candida. E un mandat de 2 ani, aceasta este recomandarea biroului permanent naţional. Va fi un mandat administrativ, axat pe construcţia filialelor, în contextul procesului de fuziune. Eu am să mă concentrez pe partea de lobby, la Bucureşti“, a spus Cosette Chichirău.

Întrebată dacă va candida la Congresul naţional al USRPLUS din toamnă, Chichirău a precizat că are în plan o astfel de intenţie, respectiv o candidatură pentru o funcţie în biroul naţional de conducere.

Sursele „Ziarului de Iaşi“ spun că favorit în a prelua conducerea organizaţiei judeţene Iași este subprefectul Ştefan Tănase, un apropiat al deputatului. „E o variantă“, a admis Chichirău. „Iau în calcul o eventuală candidatură“, a spus, la rândul lui, Tănase, într-un mesaj scris.

Nu este clar în acest moment dacă Tănase va avea un contracandidat, dar, dacă îl va avea, competitorul ar putea veni, eventual, din „aripa PLUS“ a partidului, mai notează Ziarul de Iași.

Alegerile pentru şefia organizaţiei judeţene a USRPLUS Iași vor avea loc pe 27 iunie.

sursa foto: Facebook

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

11 comentarii

 1. mai rar sa vezi la un partid asa ceva, de obicei cine e sef la judet, taie si spanzura, invarte bani, invarte functii
  alexe si chirica stiu foarte bine

 2. Sper să le  văd pe dra Cosette Chichirău și pe dra Raluca Pruna promovate mai mult în mass-media si in general.

  Multe femei n-o să mai voteze USR+  dacă femeile educate, inteligente și onorabile sunt marginalizate de partid.
  Dra. Cosette Chichirău și dra. Raluca Pruna nu mi se par cu nimic mai prejos decât dl Drulă și dl. Năsui, spre exemplu, toți cu funcții în executiv. Sunt comparabile ca vârstă, din punct de vedere al educației, inteligenței, abilităților de comunicare și de a executa  reforme. Totuși, reprezentativitatea femeilor în guvernul actual (din partea USR+) este zero.

 3. Pilula cu trădătorul de consilier care a trecut bugetul lui Chirica este destul de …amară.
  Și greu de înghițit chiar și pentru unii din fanii d-nei Chichirău. Poate participă la alegerile pentru un nou președinte al noului partid. Un șut în ouă pentru cei doi actuali președinți Barna și Cioloș. E posibil.

 4. Căcăbun, cui ne leşi? 😭

 5. E cam bună Cosette! Genu’ de milf!

 6. Dra Chichirau este un om de calitate, inteligenta si integra.

 7. Dra Chichirau este un calitate, desteapta, inteligeta si integra.