G4Media.ro

Compania cu capital de stat Electrica a luat-o consultant pe Mădălina Dobrovolschi,…

Secțiune susținută de
Concordia

Articolele din această secțiune sunt realizate cu respectarea independenței editoriale a redacției

Compania cu capital de stat Electrica a luat-o consultant pe Mădălina Dobrovolschi, pentru a înființa o fundație

Corina Popescu, CEO-ul Electrica, a luat-o drept consultant pe Mădălina Dobrovolschi, fost jurnalist și fost purtător de cuvânt al președintelui Klaus Iohannis. Compania are în plan crearea unei fundații a Electrica pentru a finanța proiecte de responsabilitate socială corporativă, proiect de a cărui dezvoltare se ocupă Dobrovolschi.

Informația a fost confirmată pentru Economedia de către Mădălina Dobrovolschi, care a precizat că deține funcția de senior consultant al managerului Corina Popescu, funcție pe care a ocupat-o prin concurs.

„Pe mine mă pasionează de foarte mulți ani, îmi doream foarte mult să îmi completez sufletește cariera cu o chestiune din asta. Aveam demult în plan o serie de acțiuni filantropice și dorința mea s-a intersectat cu planurile Corinei Popescu de la Electrica. E visul ei de mulți ani să facă o fundație la Electrica. Din păcate, lucrurile stagnau acolo, nu se mișcase nimic de vreo 4 ani. Așa că a contactat pe cineva din piață – care am fost eu – să se ocupe de treaba asta. Sunt acolo de două luni. Am trecut printr-un concurs, ca orice angajat al companiei. Sunt senior consultant al managerului, sunt consultantul Corinei Popescu în zona de comunicare și zona asta de CSR – corporate social responsibility. Derulez activități de comunicare în zona de CSR. Practic ajut compania să șlefuiască procesul de comunicare. Toate recomandările mele au venit în zona de CSR”, a declarat Mădălina Dobrovolschi pentru Economedia.

Citește integral pe economedia.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

25 comentarii

 1. Numa capabili, dom.le…

 2. Sufletește dacă nu te a împlinit ayahuasca, te împlinește Electrica financiar..

 3. Cata pasiune și ce suflet bun și larg… Și uita asa apar protestele….

 4. ..Ce o recomanda pe Madalina la be 1 ??? Evident, vocea si talentul…Vorba unui rapanos de puscarias…

 5. O mare oriceoloaga !

 6. Statul deține în jur de 48 la sută acțiuni la Electrica, dar nu are niciun mijloc de control. Poate Curtea de conturi să verifice angajările din mandatul doamnei Corina Popescu? Pe lângă M. Dobrovolschi, compania s-a pricopsit cu tot felul de “personalități”. Cine are urechi să audă, aude?

  • Virgile, ce dracu faci acolo la minister băiatule? Te-a făcut Popeasca din sinecuri?

  • Auzi frate? Alo, Guvernu’? Pe banii cui, mă? Că eu nu vreau să-i dau bani pentru filantropie nici lu’ asta cu ayahuasca nici la aia de a luat-o în brațe! Filantropie face din banii ei, nu ai mei! Auzi: Statul are 48% acțiuni și nu face nimic! Alo!

  • O dă afară cineva pe Popeasca aia? Cu tot cu lichelele sinecuriste…

  • Da’ , D.N.A.-ul, D.N.A-ul ce zice?

 7. Poate avem noroc și termină de împărțit sinecurile anul ăsta, poate în 2022 se termină și pandemia și încep să facă și treabă. Sau nu vor face nimic , ca până acum.

  • Popeasca aia e preocupată de sinecuri… Cam ce procent din personal crezi că a reușit să înlocuiască cu sinecuri și prieteni? Prietenii știu de ce?

 8. PNL-le o sa ai soarta PNTCD-lui!! Mai ieri a fost numită Anca Buagiu – alt elefant al trecutului trist. Vine vremea decontului!

  • Nicule nu fi trist! Trecutul merge înainte prin sindicatul lui Chiriță. Poate deconteză și sindicatul câte ceva din susținerea distribuitorilor cu mână largă de sinecuri… Ce zici?

 9. Trăiască Chiriță și prietena lui de Electrica. Bine, să trăiască și secretarele pe lângă. Prietenii știu de ce 😉

 10. De când a ajuns pisi Popescu la Electrica firma a lasat-o mai moale cu curentul. Se ocupă de trucaje…

 11. Fatuca de nomenklaturist (Popescu) și prietenii ei (foștii ”colegi” de la Transelectrica), tot copii de nomenklaturiști, pusă în scaun de PSD – Ponta și colegii lui de seviciu, retrăiesc copilăria alături de PCR (pile, cunoștințe, relații). Ia spune Popeasco, te-ai pus bine cu Werner? Așa de prost îl crezi pe neamț?

 12. Ce poveste duioasa! Cum s-a intersectat pasiunea Madalinei cu visurile Corinei pe drumurile patriei! Si spre completarea sufleteasca a Madalinei, statul va finanta o „chestiune” din asta, de fundatie filantropica! Ma intreb, daca urla sufletul in ele, de mila cuiva, de ce nu s-au aruncat cu banii proprii intr-un astfel de proiect? Si sa ia, mai apoi, si alti parteneri in proiectul lor. Hm….niste oportuniste nimic mai mult!

 13. Domnii de la gazetă, nu puneți și matale de un interviu pe bază de comentarii cu duduile astea? Așa, cu referat și aprobare de la stăpânire? Ce zici? Sau voi numai instigați așa să faceți hârtia de râs?

 14. Madalina a „castigat un concurs”…
  Cum naiba concursurile aste le castiga numai acoliti de-ai politrucilor!?
  NU am vazut din 2019 de cand PNL a venit la osul de ros, ca un NEAFILIAT Politicului sa ajunga in vreo functie banoasa!
  Nici un singur caz, EXCLUS!
  Rusine!!

 15. Scârbă mi-e!

 16. Este de apreciat initiativa Electrica de a crea o fundatie care sa poata desfasura activitati de CSR pentru a sprijini comunitatea. Din pacate, o stire pozitiva este transformata intr-una negativa din grija g4media. Felicitari Electrica! Astept infiintarea fundatiei si implicarea in proiectele de ordin social.

  • Sinecurist obraznic! Stai prost cu multe dintre facultatile necesare unui om care stie ce e munca. La fel ca ceainareasa data afara de Presedinte nu prea stii sa minti.
   Hai sa te ajut sa intelegi cat esti de prost. Ia citeste ce scrie aici: https://www.electrica.ro/csr/responsabilitate-sociala/
   Acum intelegi? Si daca nu intelegi, paguba-n ciuperci, banii sa-ti curga…

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.