G4Media.ro

Controversatul afacerist Remus Rădoi din Caracal acuză Poliția că i-a informat pe…

Controversatul afacerist Remus Rădoi din Caracal acuză Poliția că i-a informat pe interlopii locali înaintea unei razii

Remus Rădoi, zis Codiță, controversatul afacerist condamnat din Caracal căruia adjunctul Poliției Olt i-a cerut ajutorul în ziua dispariției Alexandrei, lansează acuzații la adresa Poliției Caracal. Bărbatul susține că, într-un alt caz, șefii poliției ar fi informat liderul unui grupări că urmează percheziții. Rădoi a făcut marți acuzațiile de pe treptele Poliției din Caracal, unde a venit să fie audiat în cazul Alexandrei, la o zi după ce fusese citat de procurorul DIICOT.

Remus Rădoi, un personaj local controversat, cu o condamnare la activ, susține că adjunctul Poliției Caracal l-ar fi pus în gardă pe liderul unei grupări interlope că urmează să facă o percheziție care îl viza. Descinderea era provocată de un pont dat polițistului de către Rădoi.

Redăm dialogul dintre jurnaliștii prezenți la sediul Poliției din Caracal și ”Codiță”:

Reporter: Spuneaţi că aţi vorbit cu un secretar de stat în MAI (n. red. – Gheorghe Nucu, recent demis)?
Remus Rădoi: Da.

Reporter: Sub ce formă?
Remus Rădoi: Sub forma unei audienţe legale, faţă în faţă. Există oportunitatea de a face o cerere prin care apoi să beneficiezi de o audienţă.

Reporter: Ce i-aţi spus?
Remus Rădoi: Am lăsat si un memoriu care a fost direcţionat către DGIPI, mi s-a recomandat să îl las la DGIPI. Apoi, DGIPI a trimis un comunicat înapoi către MAI în care spuneam că ce eu arătam e veritabil, e adevărat.

Reporter: Ce anume i-ați spus?
Rădoi: Arătam că în cadrul acelui dosar în care a fost anchetat grupul infracțional arătam că au existat anumite nereguli, de la faptul că nu au existat niște interceptări pe o perioadă bună de timp și până la faptul că s-a omis sau nu s-au audiat anumite victime, sau faptul ca s-au audiat victimele în aceeași clădire cu infractorii sau că infractorii știau că va urma percheziția, faptul că unii din infractorii a afirmat că are legătură directă în DIICOT, a și sunat un lucrător din DIICOT care apoi l-a informat că da, ai un dosar și o să aveți și o percheziție, faptul că domnul procuror ne-a spus că există probe suficiente și că vor fi arestate 10 persoane și nu s-a mai întâmplat, dar și faptul că în urma informării mele cu privire la acest clan, respectiv conducerea Poliției Caracal, Poliția Caracal l-a sunat pe liderul grupării și l-a informat mot a mot, respectiv toate cuvintele, despre ceea ce eu le spusesem.

Adjunctul Poliției Caracal a fost informat de mine, telefonic și apoi fizic, că gruparea era adunată într-un local, având asupra lor arme albe și urmau să descindă într-un local și a ataca pe cineva.

Reporter: adică să-și regleze niște conturi?
Rădoi: Da! Am cerut să se deplaseze un echipaj, iar rezultatul a fost că domnul Humă (n.red. Daniel Humă, al Poliției Caracal) l-an sunat pe șeful clanului și i-a spus să plece pentru că urmează să descindă acolo. Șeful clanului m-a sunat pe mine și mi-a spus că sunt un prost, că tot ceea ce fac ajunge mai devreme sau mai târziu la ei.

Remus Rădoi a venit la sediul poliției pentru a fi audiat. Numai că, întrucât bărbatul fusese citat luni la ora 10 și nu a venit, procurorii nu l-au primit și au reprogramat audierea lui vineri, la ora 10.

Foto: Remus Rădoi (Contul personal de Facebook)

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

8 comentarii

 1. Nu am avut absolut nici un dubiu asupra faptului ca DIICOT e doar o institutie din cadrul statului specializata in PROTEJAREA infractiunilor de criminalitate organizata si terorism.

  Tot acest lucru cu sustinerea politiei, SRI-ului si a MAI-ului.

  Nimic din cele spuse mai sus nu ar fi fost posibile cu sustinerea politicului din ultimii 30 de ani.

  De ce mai platim taxe?
  VREAU SA NU MAI PLATESC TAXE!!!

  • Păi și nu mai plăti. Dă tu un exemplu, dacă tot ești așa tare în taste. Hai să te vedem cum nu mai plătești tu taxe.

  • @Marduk
   Retardati mintali ca tine exista pe toate gardurile. Ironia si prostia nu sunt complementare. Tu esti doar prost.

   In momentul de fata este imposibil sa nu mai platesti taxe. Daca ai un singur leu datorie iti pune proprire pe conturi si te taxeaza (asta daca nu cumva ai datorii de zeci de milioane iar atunci vei fi scutit).

 2. Exista o solutie: rotatie de cadre,un mai bun management , in sensul ca toti doreii din politie nu rebuie sa stie ce se va intimpla in urmatorul minut, ci numai sefii responsabili. E prea multa cumetrie in politie, eu cred ca trebuie desfiintata si reinfiintata o alta pe alte principii. La banii astia de salarii ar veni si de afara politisti.Ei si atunci sa va vad .

 3. Eu cred ca statul Roman trebuie desfiintat si reinfiintat. Eventual cu omuleti de pe Marte ca daca il fac cu romani iese tot asa.

 4. Republica [asa zis] Democratica KARAOKE 🙁

 5. Hahaha…!!!
  De unde iese fotografia asta cu Remus Rădoi proaspat spalat si parfumat? Din arhiva SRI? Noblesse (SRI) oblige !!! Hahahaaaaaaaaaaaaaa

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.