G4Media.ro

Contre între Alina Gorghiu (PNL) și Vasile Dîncu (PSD) pe tema declarațiilor…

Contre între Alina Gorghiu (PNL) și Vasile Dîncu (PSD) pe tema declarațiilor legate de Rusia

Alina Gorghiu, vicepreședinte PNL, l-a ironizat miercuri pe ministrul PSD al Apărării, Vasile Dâncu, pentru o presupusă declarație a acestuia despre Rusia. În replică, Dîncu i-a reproșat că a scos din context declarația și i-a transmis.

Postarea inițială a Alinei Gorghiu: ”Vasile Dîncu, înainte să își bea cafeaua: Trebuie sa revenim la valorile de acum 30 de ani, în momentul în care gândeam securitatea alături de Rusia, nu împotriva Rusiei”.

Replica lui Vasile Dîncu: ”Stimata Doamna Gorghiu, l-am citat pe presedintele Macron, el se referea la valorile ordinii internationale stabilite dupa caderea Cortinei de fier. Daca ati incerca sa cititi si/sau sa citati corect ar fi in spiritul coalitiei pe care o sustineti si Dvs. S-a schimbat ceva?”

În fața explicației lui Dîncu, Alina Gorghiu a revenit cu precizare: ”Nu cred că se rupe vreo coaliție, dacă eu consider că unele declarații ale miniștrilor sunt neinspirate. Pe subiectul acesta trebuie să fim toți mai atenți la declarații. Și vă mulțumesc că sunteți atent la observațiile mele”. (sursa foto: Inquam Photos/ George Călin)

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

14 comentarii

 1. BLA, BLA, BLA, BLA, BLA !

  ALTELE SUNT LUCRUILR IMPORTANTE: TUNURILE. UNUL LA mogosoaia DE EXEMPLU.

  • E de văzut cum va aplica creativ-inovativ PSD strategia de urbanizare maximă de la Mogoșoaia.

  • ASA AJUNG ACADEMICIENII LA „TEHNICA” LUI becali DE INAVUTIRE.
   TREBUIE DOAR SA FI IN CLANUL POTRIVIT.

  • A FOST SCOS vlasov DIN PARANIE. SE FINALIZEAZA SI TUNUL DE LA ROMEXPO ?

 2. Dancu asta se pare că se ingrijeste mai mult de sensibilitățile Rusiei ,decât de nevoilor de apărare ale României.
  El știe mai bine că Putin că nu începe nici un război, că țara nu are nevoie de pregătiri, samd
  Tare mi-e că ne-am pricopsit cu un agent rus într-o funcție cheie in aceste timpuri tulburi. Se pare că acum primim răspunsul la întrebarea adresată acum câteva săptămâni legat de ce îl recomandă în funcție. Se pare că a fost trimis din timp și cu dedicație.

 3. Declaratia a fost evident neinspirata. Acel ” sa revenim la situatia de acum 30 de ani” e problema si nu neaparat partea celalalta cu ” securitate alaturi de Rusia si nu impotriva Rusiei”. Dar nu e de mirare la dl. Dancu. Macron n-a spus sa revenim la situatia de acum 30 de ani, degeaba incearca dl. Dancu sa dreaga busiocul. Si da, ar fi bine sa facem securitate impreuna cu Rusia, dar ai cu cine? Asta e problema de fapt, nu ca s-ar putea si asa, si e cineva care nu vrea.

 4. Doamna Gorghiu e cam ciufulită! O fi…?

 5. Și contrează bine d-na Gorghiu ? 🤔

 6. Toți au relație economice cu Rusia!! Germania ungaria Bulgaria Croația??!! Noi avem cel mai scump gaz?????!!! Bravos votanți Usr PNL și ai luni Klaus!!!

 7. cea mai buna declaratie au dat-o ungurii, pentru ca ucraina nu acorda drepturi minoritatilor, ei nu sprijina ucraina in cazul unui conflict cu rusia?

 8. Ei consider ca ar fi cel mai bine ca la un moment dat Rusia sa intre in EU

 9. Doi neaveniți în politică!

 10. Doi habarnisti. Vai de ea de tara, ce lideri are!

 11. Singurele contre ale lui Gheorghiu sunt doar in pat. Asta e aia care spunea ” Mai bine te culci sănătos decât să te trezești mort ” Creierii ei sunt făcuți papiota.