G4Media.ro

Contracte de aproape un miliarde de lei din bugetul de stat, prin…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Contracte de aproape un miliarde de lei din bugetul de stat, prin programul Anghel Saligny, semnate de ministerul Dezvoltării. Bistrița și Călărași au cele mai mari proiecte, de peste 100 milioane lei

Ministrul Dezvoltării, Cseke Attila, a semnat joi 65 de noi contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, în valoare totală de 942 milioane de lei, potrivit unui comunicat al instituției. Banii vin de la bugetul de stat.

Contractele semnate vizează reabilitarea și modernizarea infrastructurii rutiere, înființarea, modernizarea și extinderea rețelelor de canalizare și a stațiilor de epurare, refacerea unor podețe, precum și reabilitarea și extinderea unor poduri.

Cu aceste proiecte, numărul contractelor semnate, până în prezent, în cadrul Programului Național de Investiții ”Anghel Saligny”, se ridică la 863, în valoare totală de 9.497.225.202,21 de lei.

Publicitate electorală

Cele mai mari proiecte merg în Bistrița Năsăud (140 de milioane de lei pentru modernizarea drumului județean 154) și județul Călărași (102 milioane de lei pentru modernizarea drumului județean 311).

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează