G4Media.ro

Contestația Dianei Șoșoacă privind sancțiunea pentru comportamentul său a fost respinsă de…

Contestația Dianei Șoșoacă privind sancțiunea pentru comportamentul său a fost respinsă de Senat/ Șoșoacă nu mai poate reprezenta Senatul timp de trei luni

Plenul Senatului a respins, luni, în şedinţă secretă, contestaţia depusă de senatoarea Diana Şoşoacă în urma sancţionării sale, fiind menţinut avertismentul scris.

Contestaţia s-a soluţionat cu votul majorităţii senatorilor prezenţi.

În urma sancţiunii cu avertisment scris care i-a fost aplicată Dianei Şoşoacă pe 26 aprilie, aceasta nu mai poate reprezenta Camera superioară a Parlamentului în relaţii interne şi externe pentru o perioadă de trei luni.

Potrivit preşedintelui Comisiei juridice a Senatului, Iulia Scântei, Dianei Şoşoacă i se reproşează „nerespectarea legilor în vigoare şi a prevederilor Regulamentului, exercitarea în mod abuziv a mandatului, comportament injurios, calomniator, la adresa unor membri ai Senatului, în cadrul şedinţelor de plen şi încălcarea solemnităţii şedinţelor de plen prin nerespectarea regulilor privitoare la luarea de cuvânt”.

sursa: Agerpres.ro, sursa foto: Captură video

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

  1. Si va fi platita balena din bani publici 3 luni cat nu mai poate reprezenta prostia din capul ei ?

  2. Bietul Petre Tutea daca ar vedea-o pe baragladina asta i-ar parea si mai rau ca a facut 13 ani de puscarie pentru un popor de idioti. Cu doar 18.900 de voturi cazatura a ajuns senator al Romaniei. Asta dovedeste nivelul de educatie, cultura, civilizatie al poporului. Daca pui o maimuta se vor gasi 20.000 sa o voteze. Trist dar adevarat.

  3. Lovitura grea pentru Senat sa nu mai poata fi reprezentat de aceasta profesionista, experta si competenta. Sau invers, acum Soso a invatat minte Senatul ca nu are ea nevoie de ei ca sa se afirme, fiind o zeitate. Un mare succes planificat 100% de ea, fiind geniu cu IQ subunitar de 500. Da adica 0.5.

  4. eram in armata, la munci agricole. cei care nu ne faceam norma, drept pedeapsa, nu aveam voie sa cantam cantece ostasesti pe drumul de intoarcere de la camp. cam asa e si pedeapsa lu’ shosho.

  5. Cooperativa,aceea,se poate numi…senat?Romania are oameni,capabil politic?
    E suficient sa urmarim,traiectoria dupa 89′ pana in prezent!
    Fara cuvinte!

  6. Ziceți de ea,dar ceilalți demnitari ce au produs până acum?pe ce și-au luat banii cu roaba? că la prostime se cere performanță!a lor unde este, că până acum n-am văzut decât ceartă și prostie! toți o apă si-un pământ!cred că-l așteaptă pe Țepeș!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.