G4Media.ro

Constructorul Drumului Expres Craiova-Pitești a pregătit organizarea de șantier pentru începrea lucrărilor.…

Constructorul Drumului Expres Craiova-Pitești a pregătit organizarea de șantier pentru începrea lucrărilor. Investiție de peste 670 de milioane de lei, pentru 31 de kilometri de drum

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere – CNAIR a anunțat miercuri că antreprenorul tronsonului 3 al Drumului Expres Craiova-Pitești, Asocierea S.C. SA&PE CONSTRUCT S.R.L. – S.C. SPEDITION UMB S.R.L. – S.C. TEHNOSTRADE S.R.L, a pregătit organizărea de șantier.

Este vorba despre lucrări premergătoare începerii lucrărilor de execuție.

Valoarea contractului pentru Drumul Expres Craiova – Pitești este de 670.717.330,94 lei fără TVA, sursa de finanțare fiind fonduri europene nerambursabile. .

Potrivit reprezentanților companiei, traseul are o lungime de 31,75 km. Tronsonul 3 se construiește între localitățile Slatina și Colonești. Perioada de proiectare este de 12 luni, iar perioada de execuție este de 24 luni. Perioada de garanție a lucrărilor este de 120 de luni.

Citește și: Primele probleme la drumul expres Craiova-Pitești: 40% din traseul unui tronson trebuie modificat pentru evitarea sondelor de gaze

Sursă: CNAIR

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

2 comentarii

  1. Ce rost are nodul de la Negreni pus în câmp în loc de Optasi?