G4Media.ro

Constănţenii vor rămâne timp de două săptămâni fără apă caldă: Lucrări de…

Sursa foto: Pixabay

Constănţenii vor rămâne timp de două săptămâni fără apă caldă: Lucrări de întreţinere şi reparaţii a instalaţiilor

Primăria Constanţa a anunţat că locuitorii municipiului vor rămâne timp de două săptămâni fără apă caldă, în cea de-a doua jumătate a lunii august, măsura fiind luată pentru realizarea unor lucrări de întreţinere şi reparaţii a instalaţiilor, scrie News.ro.

Primăria Constanţa a transmis, joi, printr-un comunicat de presă, că în această perioadă se află în faza de executare lucrări importante de investiţii pentru modernizarea reţelei de transport a agentului termic primar având totodată în lucru proiecte atât pentru realizarea unei noi surse de producere a energiei electrice şi termice cât şi de modernizare a reţelei de distribuţie a agentului termic secundar.

“Având în vedere că în această perioadă, în scopul pregătirii sistemului de termoficare pentru sezonul rece, se impune executarea unor lucrări de întreţinere şi reparaţii a instalaţiilor de producere a energiei termice din CET Palas şi a celor de transport şi distribuţie aflate în administrarea Termoficare Constanţa SRL fiind totodată necesare opriri tehnologice solicitate de constructor pentru derularea programului de investiţii de modernizare a reţelei de transport a agentului termic primar, vă informăm că în perioada 16.08.2022-31.08.2022 va fi oprită furnizarea apei calde de consum în municipiul Constanţa”, a transmis Primăria Constanţa.

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  1. Muhahahah:)) Voi va dati seama ca sunt bombardieri in oras cu nush cate milioane de euro si masinutze scumpe,dar fara apa calda?Asa e cand bagi banii in prostii dar tu stai la sat.

  2. Inca-i Marea calda …

  3. Poza beton! Nu intrati in baie ca are un rechin in ea. Nespalat da’ viu!

  4. Parca astea se faceau in septembrie sau octombrie nu in plin sezon turistic. Chiar asa incompetent e amiralul de lighean?