G4Media.ro

Constănțenii își iau adio de la vechiul stadion „Farul”, înainte de demolare…

Sursa foto: Ministerul Dezvoltării

Constănțenii își iau adio de la vechiul stadion „Farul”, înainte de demolare / Vor fi concerte și concursuri / Noua arenă va avea 24.000 de locuri și ar urma să se construiască în 2 ani

„În curând, din nou Acasă!”, este numele ultimului eveniment care va fi organizat pe actualul stadion al echipei Farul Constanța, anunță Agenția de presă Rador, care citează Radio Constanța.

Pe 1 iunie, începând cu ora 13:00, cei mici, dar si cei mari, sunt invitați la un eveniment cu și despre fotbal. Vor fi surprize, concursuri, premii, mascote, muzică bună asigurată de 3 Sud Est, Discoteka și Guess Who.

Este ultimul eveniment organizat pe stadionul Farul, înaintea începerii demolării arenei de pe strada Primăverii.

După demolare, Primăria Constanța va preda terenul liber către Compania Națională de Investiții.

Potrivit proiectului, noul stadion din Constanța va avea o capacitate de 18.000 de locuri și se va construi în 24 de luni de la data semnării ordinului de începere a lucrărilor.

Investiția include și zonele de parcare pentru jucători şi oficiali, precum şi pentru VIP, un spaţiu de parcare pentru cele 2 autocare ale echipelor şi 10 autoturisme ale oficialilor, precum și un spaţiu de parcare de minim 150 de locuri pentru VIP-uri.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează