G4Media.ro

Constanţa: Un bărbat a murit şi alţi doi au fost răniţi după…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Constanţa: Un bărbat a murit şi alţi doi au fost răniţi după o bătaie în plină stradă

Un bărbat a murit iar alţi doi au fost răniţi în urma unui conflict care a avut loc în localitatea constănţeană Cogealac, anchetatorii reuşind să reţină cinci dintre persoanele implicate în acest scandal, potrivit news.ro.

Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa au declarat că nouă persoane au fost implicate, luni, într-un conflict în localitatea Cogealac.

Astfel, şase bărbaţi din comuna tulceană Beidaud au venit în judeţul Constanţa pentru a agresa trei bărbaţi din Cogealac. Ei au reuşit să-i bată pe doi dintre ei, iar apoi au vrut să plece. În acel moment, al treilea bărbat din Cogealac a luat o piatră şi a aruncat-o spre maşina celor din judeţul Tulcea. Piatra a spart geamul şi l-a lovit în cap pe unul dintre bărbaţi, care a murit pe loc.

Reprezentanţii Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa au precizat că cei doi răniţi au suferit un traumatism cranian, respectiv un traumatism toracic, fiind transportaţi la Spitalul Judeţean Constanţa.

Poliţiştii au reţinut cinci bărbaţi, unul din Cogealac şi ceilalţi din comuna Beidaud, fiind căutat şi al şaselea participant la scandal, din judeţul Tulcea.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  1. Comportament medieval.

  2. condoleante

  3. Nu e rau pina we omoara primitivi intre ei