G4Media.ro

Constanța: O nouă încărcătură de 9 tone de deșeuri aduse ilegal în…

Constanța: O nouă încărcătură de 9 tone de deșeuri aduse ilegal în România

Un container cu nouă tone de deşeuri a fost descoperit de autorităţi joi în Portul Constanţa Sud-Agigea, acesta sosind din Marea Britanie şi fiind destinat unei firme din judeţul Vrancea. În container erau produse electrocasnice second-hand, deși în acte erau trecute mobilier şi jucării, potrivit Agerpres.

A fost luată măsura nepermiterii importului pe teritoriul României de către comisarii Gărzii de Mediu Constanţa, deoarece mărfurile sunt deşeuri, produsele având un grad de uzură mai mare decât cel permis. „Astfel, acestea nu pot fi puse în libera circulaţie pe teritoriul României şi nici nu pot fi comercializate, punând în pericol viaţa şi sănătatea consumatorilor în cazul folosirii acestora”, arată Garda de Coastă.

Poliţiştii de frontieră continuă cercetările, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanta învestit în cauză, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor import ilegal de deşeuri şi folosirea de acte nereale la organul vamal, iar bunurile vor fi returnate firmei. (Foto: Pixabay)

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

  1. SE PARE CA MAI ARE turcescu NEVOIE SA-SI COMPLETEZE STOCUL.

  2. Pot SA trimit si eu 2 saci?

  3. Cititi-mi comentariul de la articolul dl.-ui Tapalaga(cel mai recent).

  4. „noi vrem gunoi”. deviza celor care au găsit o sursă de îmbogătire rapidă. aduc gunoiul din vest pe bani destul de buni, si se debaraseaza gratis, sau cu un pret derizoriu, in păduri, râuri, la câmpie şi la munte. munti de gunoi țara noastra poartă.