G4Media.ro

Consiliul Rectorilor anunță că sprijină organizarea Bacalaureatului: Drumul către studiile universitare nu…

Consiliul Rectorilor anunță că sprijină organizarea Bacalaureatului: Drumul către studiile universitare nu trebuie să fie pavat cu situații de compromis

Consiliul Național al Rectorilor anunță că susține organizarea examenului de Bacalaureat, “dar într-un mod responsabil și echitabil, cu respectarea precauțiilor impuse de răspândirea COVID 19”. “Credem că nu trebuie finanțate studiile unui număr mare de persoane, care după câteva săptămâni sau luni vor abandona facultatea din cauza nivelului necorespunzător de pregătire”, se arată într-un comunicat semnat de președintele CNR, Sorin Cîmpeanu.

“Drumul către studiile universitare nu trebuie să fie pavat cu situații de compromis și nicio generație de elevi nu trebuie să fie sacrificată”, susține Consiliul Rectorilor.

Considerăm că eliminarea examenului de Bacalaureat ar genera o inechitate socială importantă între absolvenții promoției 2020 și cei din promoțiile anterioare și /sau viitoare. De asemenea, credem că nu trebuie finanțate studiile unui număr mare de persoane, care după câteva săptămâni sau luni vor abandona facultatea din cauza nivelului necorespunzător de pregătire, creând în același timp premisele unui eșec personal care le poate marca existența, sau împiedicând poate accesul altora”, spun universitățile.

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. sa intre cat mai multi clienti pe porti.
    la cat au ajuns salariile la varf ?
    presedintele academiei castiga numai la academie 500000 de lei pe an. ca sa semneze diploma de neplagiator a slujitorului partidului, iordache.

  2. Drumul catre fabricile de diplome este deschis!

  3. Oricum oricine azi poate face „ceva facultate”. Clientela să curgă, salariul să iasă, țara nu ne interesează…

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.