G4Media.ro

Consiliul Național al Elevilor despre greva generală a profesorilor: “Susținem protestele din…

Foto: Consiliul National al Elevilor

Consiliul Național al Elevilor despre greva generală a profesorilor: “Susținem protestele din educație”, dar acestea “au un impact negativ imens” asupra școlii / “Nu suntem de acord ca elevii să fie utilizați drept armă emoțională”

“Susținem protestele din educație, dar având în vedere că elevii au dreptul la protest doar în condițiile în care acesta nu afectează orele de curs, conform legislației în vigoare, considerăm protestele profesorilor un impact negativ imens asupra actului de predare-învățare-evaluare”, spune, într-un mesaj transmis marți presei, președintele Consiliului Național al Elevilor, Miruna Croitoru, scrie Edupedu.ro.

Întrebată despre poziția CNE referitoare la greva generală anunțată de sindicatele din învățământ, aceasta a spus că organizația “susține principiile din spate, dar nu suntem de acord ca elevii să fie utilizați drept armă emoțională pentru a atrage atenția asupra subfinanțării”.

“Cât despre elevii din ani terminali, o neliniște în plus care poate apărea în contextul unei greve prelungite ce ar putea cauza o amânare a examenelor naționale nu cred că este soluția pentru a rezolva subfinanțarea cronică a sectorului de educație”, mai spune ea.

Citește articolul integral pe Edupedu.ro.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Nu-i pasă nimănui de elevi. Dacă aveați minte, mergeați la Șkoala Veți cu Bode și Ciolacu, banii grei se fac din slugărnicie politică.