G4Media.ro

Consiliul General a votat din nou înființarea celor două companii energetice în…

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

3 comentarii

  1. Bun, deci Primaria infiinteaza doua companii municipale, care preiau serviciile ELCEN si, respectiv, RADET – daca am inteles bine. Si cu cele vechi ce se intampla? Cum dispare datoria de 1,2 miliarde prin asta?

    1) Compania care preia serviciile RADET, va trebui capitalizata si dotata cu tot ce are in prezent RADET-ul, care, prin faliment, va pierde toate mijloacele fixe in favoarea ELCEN (mai exact epsilon, adica vreo 2-3 milioane lei, in comparatie cu datoria de 1.200 de milioane catre ELCEN). Adica bucurestenii mai platesc inca o data cumpararea a tot ce mai are RADET acum (sedii, utilaje, etc.)? Sau Noul_ELCEN i le doneaza, de baiat bun ce e, Noului_RADET?

    Noul_ELCEN va prelua si datoria de recuperat de la RADET sau … se trece la pierdere, plateste bugetul orasului si au ingropat treaba?!

    2) In pasul doi, dupa infiintare, de ce ar diferi in viitor relatia Noul_ELCEN – Noul_RADET, dat fiind ca e vorba, in realitate, de aceeasi entitate (Primaria), care tocmai a dat o mare teapa? Caci iar o sa inceapa datoriile, procesele, etc … stim, am mai vazut filmul.

    3) Una din companiile municipale au ca actionari si Primaria Chiajna si Primaria Popesti Leordeni – cu 0,005%. De ce ar vrea Chiajna si Popesti Leordeni-ul sa fie actionari, cu o cota atat de mica!? Care este scopul si smecheria legala aici!?!

    Una peste alta nu inteleg cum dispar brusc datoriile de 1,2 miliarde lei ale RADET catre ELCEN (accept si explicatii ce includ ordin politic dat birocratilor din ELCEN sau Noul_ELCEN, sa accepte pierderea si sa livreze in continuare agent termic catre cine vrea Primaria … dar contabil se poate asta?!?)

  2. de cind a venit Firea ba se infiinteaza 20 de firme, apoi dispar, apoi alte 2 firme apar, de parca Bucurestiul e un business laborator sau loc de cursuri pentru stundenti. pacat ca pentru aceste experimente platesc oamenii de rind