G4Media.ro

Consiliul de Administrație al CNAIR l-a desemnt pe înlocuitorul lui Narcis Neaga…

Consiliul de Administrație al CNAIR l-a desemnt pe înlocuitorul lui Narcis Neaga la conducerea companiei

Sorin Scarlat a fost desemnat director general al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere de către Consiliul de Administrație al Companie, transmite Agerpres.

„Consiliul de Administraţie al CNAIR SA l-a desemnat astăzi, 10.07.2019, în funcţia de director general interimar al companiei pe Sorin Scarlat, care până acum a ocupat funcţia de director general adjunct al Direcţiei Dezvoltare Infrastructură Rutieră”, se arată într-un comunicat al companiei.

Sorin Scarlat este de profesie inginer constructor, specializat în construcţia de drumuri, poduri şi căi ferate. Acesta a absolvit Universitatea Tehnică de Construcţii Bucureşti în anul 2004 şi de atunci a lucrat în domeniul construcţiei de drumuri, poduri şi autostrăzi atât în mediul privat cât şi în cel public.

Sorin Scarlat l-a înlocuit în funcţia de director general al CNAIR SA pe Narcis Neaga.

Context:

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat, printr-un comunicat de presă trimis luni, că a solicitat revocarea lui Narcis Neaga, directorul general interimar al CNAIR. Dăncilă s-a arătat nemulțumită de întârzierile lucrărilor pentru tronsoanele 2, 3 și 4 ale Autostrăzii Sibiu-Pitești. Premierul a cerut explicații și pentru că procedura de licitație pentru execuția secțiunilor 3 și 4 din Drumul expres Pitești-Craiova nu a fost încă relansată.

În același timp, prim-ministrul ”și-a exprimat ferm nemulțumirea” cu privire la ”dezinformarea” lui Narcis Neaga cu privire la stadiul lucrărilor pentru loturile 3 și 4 ale Autostrăzii Lugoj-Deva, asumate a fi finalizate la sfârșitul anului 2018.

A doua zi, premierul Dăncilă a revenit cu acuzații mai clare legate de prestația lui Neaga la CNAIR. ”Conducerea CNAIR a blocat nejustificat proiecte precum autostrada Sibiu – Pitești, a anulat documentația din 2014. Secțiunile 3 și 4 din drumul expres Craiova – Pitești, blocate de CNAIR, deși documentația e definitivată din 2017.  Aceeași conducere a CNAIR și-a asumat termene total nerealiste și a dezinformat privind stadiul și evoluția unor obiective majore”, a spus Viorica Dăncilă.

Tot marți, Narcis Neaga și-a anunțat demisia  de la conducerea companiei.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. „La vremuri noi……tot noi”- proverb românesc uitat.

  2. Un singur cuvânt : proofing!

  3. Din lac in …. putza ? Sau cum se amesteca RAHATUL !

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.