G4Media.ro

Consilierii USR PLUS iniţiază un audit extern în Primăria Generală şi companiile…

Consilierii USR PLUS iniţiază un audit extern în Primăria Generală şi companiile din subordine

Consilierii USR PLUS au depus, miercuri, la Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB), un proiect de hotărâre pentru contractarea unui audit extern în Primăria Municipiului Bucureşti (PMB) şi toate entităţile din subordinea PMB şi CGMB, potrivit unui comunicat de presă.

Consilierii USR PLUS consideră că, în vederea elaborării unei strategii corecte pentru dezvoltarea economică a Municipiului Bucureşti, este esenţial să fie efectuată o analiză temeinică a activităţii aparatului de specialitate al edilului, precum şi a tuturor entităţilor din subordinea primarului general şi a CGMB pentru perioada 1 ianuarie 2017 – 31 decembrie 2020.

Consilierii USR PLUS afirmă că selectarea firmelor de audit se va face cu respectarea procedurilor de achiziţie publică conform Legii nr. 98/2016 privind achiziţiile publice, Direcţia Generală Achiziţii Publice fiind împuternicită, prin hotărârea Consiliului General al Municipiului Bucureşti, pentru a demara procedurile de achiziţie.

Consilierii USR PLUS susţin contractarea simultană a serviciilor de la mai multe firme de audit, deoarece volumul de muncă este foarte mare, având în vedere numărul direcţiilor/serviciilor din aparatul de specialitate, precum şi a entităţilor subordonate primarului general şi Consiliului General al Municipiului Bucureşti, astfel încât rapoartele de audit să fie finalizate cât mai repede şi să poată fi iniţiată elaborarea strategiei pentru dezvoltarea economică a Municipiului Bucureşti. (Foto: PMB / Wikipedia)

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Sa-ti fie rusine Traian Băsescu!

  2. Baietii mai fac o comisie. Sa cerceteze. Ce? Nu este clar ca acele companii sunt pusculita pentru banii publici? Amante, nepoti, cumetri si tot neamul lor de spiru haret . Vreau sa vad o decizie a Guvernului prin care se interzice accesul la inalte functii in Stat pentru asa zisi absolventi de Spiru & Co. Peste 50% care posteaza aici sunt in aceasta situatie. Platiti cu ora din bani publici.

  3. Dupa alegeri am fost toti multumiti ca se anunta audituri in primarii,dar deja nu mai este amuzant,cam cati ani vor pune la cale audituri si in consecinta dupa cati ani vor si FACE ceva?Dupa euforia declansata de alegeri deja suntem cam satui de sloganuri populiste si am cam vrea si ceva concret.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.