G4Media.ro

Conferinţa anuală a Apple pentru dezvoltatori va avea loc între 10 şi…

Sursă foto: Unsplash

Conferinţa anuală a Apple pentru dezvoltatori va avea loc între 10 şi 14 iunie

Conferinţa anuală a Apple pentru dezvoltatori va avea loc între 10 şi 14 iunie şi va fi transmisă în direct pe site-ul Apple, deşi compania îi invită pe unii producători de software în campusul său în prima zi, pentru ”a sărbători în persoană”, relatează CNBC, citată de News.ro.

La conferinţa din acest an, Apple ar putea dezvălui strategia sa în domeniul inteligenţei artificiale, mult aşteptată, şi funcţiile pentru consumatori.

În februarie, directorul general Tim Cook a declarat că Apple ”investeşte semnificativ” în AI şi a sugerat că un anunţ legat de AI va fi făcut ”mai târziu în acest an”, despre care mulţi analişti cred că va veni la Conferinţa Mondială a Dezvoltatorilor.

De obicei, Apple dezvăluie cele mai recente versiuni ale software-ului său pentru iPhone, iPad, Mac şi Apple TV la WWDC, printr-un videoclip prezentat în prima zi, condus de CEO-ul Tim Cook şi alţi membri ai personalului Apple, care este, de asemenea, difuzat pe YouTube.

La unele conferinţe anterioare, compania a dezvăluit şi hardware nou orientat către profesionişti, cum ar fi laptopurile Mac.

La conferinţa din acest an, Apple intenţionează, de asemenea, să dezvăluie prima actualizare majoră de software pentru Vision Pro, căştile de realitate virtuală lansate la începutul acestui an.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...