G4Media.ro

Conducerea PNL se reunește la ora 11 pentru a discuta numele viitorului…

Ministerul Educatiei / Foto: edu.ro

Conducerea PNL se reunește la ora 11 pentru a discuta numele viitorului ministru al Educației. Ligia Deca – în continuare în pole position

Numele viitorului ministru al Educației va fi discutat în această dimineață în Biroul Politic Național al PNL, care se reunește la ora 11:00 în ședință în format hibrid. Potrivit surselor Edupedu.ro, consilierul prezidențial Ligia Deca continuă să fie în pole position pentru conducerea Ministerului, a cărei șefie a fost vacantată prin demisia lui Sorin Cîmpeanu în plin scandal de plagiat.

Conform surselor Edupedu.ro, discuțiile cu privire la persoana care va prelua Ministerul s-au complicat în weekend, după ce secretarul general al Ministerului, Ioana Lazăr, și secretarul de stat responsabil de învățământul universitar, Gigel Paraschiv – ambii foarte apropiați de fostul ministru Sorin Cîmpeanu – ar fi obținut de la premierul Nicolae Ciucă menținerea lor în minister, pentru “a-l ajuta pe viitorul ministru”.

La finalul săptămânii trecute, după demisia lui Cîmpeanu, consilierul său Radu Szekely ar fi făcut schimb de birouri cu Ioana Lazăr, astfel încât Szekely ar avea acum biroul chiar în fața cabinetului de ministru, pentru ca prezența Ioanei Lazăr să nu mai fie atât de evidentă pentru următorul demnitar, spun sursele Edupedu.ro.

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Este irelevant numele ministrului, atat timp cat acesta provine de la PNL sau PSD.
    Nimeni nu se inscrie in aceste partide decat daca vrea sa fure, sa insele sau doar sa nu faca nimic bun si asta pe bani grei!
    Sa nu generalizam, dar imi permit sa generalizez, chiar si cei care au initial intentii bune sunt asimilati rapid in cercul vicios perfectionat de-a lungul anilor.

  2. Abramburica spaima scolilor profesionale ori Genunche matematicianul.