G4Media.ro

Conducerea PNL a validat mai mulți candidaţi la primării de municipii reşedinţă…

Conducerea PNL a validat mai mulți candidaţi la primării de municipii reşedinţă de judeţ şi la şefia Consiliilor judeţene

Biroul Politic Naţional (BPN) al PNL a validat, joi, mai mulţi candidaţi la funcţia de primar de municipiu reşedinţă de judeţ şi de preşedinte al Consiliului judeţean.

„În reuniunea Biroului Politic Naţional am validat candidaţii PNL pentru funcţiile de primari în municipiile reşedinţă de judeţ şi pentru funcţia de preşedinte al Consiliului judeţean în fiecare judeţ. Au fost validaţi candidaţii în judeţele României cu excepţia a patru judeţe – Brăila, Giurgiu, Bihor şi, de asemenea, am amânat o decizie legată de Bucureşti. Pe Bucureşti este validată candidatura domnului Nicuşor Dan, care este susţinut de PNL”, a informat preşedintele partidului, Ludovic Orban, după şedinţa conducerii PNL.

El a susţinut că aceşti candidaţi au „experienţă, sunt integri şi vin cu programe de dezvoltare a comunităţii locale şi a judeţelor”.

Orban a precizat că în privinţa candidaţilor la sectoarele din Capitală continuă discuţiile cu PMP şi USR PLUS, legat de realizarea unei formule comune, iar un anunţ în privinţa acestora va fi făcut în momentul în care se va ajunge la o înţelegere.

El a indicat că mai există înţelegeri cu USR PLUS în privinţa candidaţilor la locale, dând ca exemplu susţinerea lui Florin Iordache propus de această alianţă pentru Primăria Municipiului Zalău.

„Mai avem înţelegeri şi încă mai suntem în analiză în câteva judeţe pentru a merge pe susţinere reciprocă a candidaţilor”, a adăugat preşedintele PNL.

Pentru funcţia de primar de municipiu reşedinţă de judeţ au fost validaţi următorii candidaţi: la Piteşti – Sorin Apostoliceanu, la Braşov – George Scripcaru, la Galaţi – Bogdan Rodeanu (USR-PLUS), la Vaslui – Tudor Polak.

Candidaţi la funcţia de preşedinte al Consiliului judeţean au fost validaţi: la Argeş – Emanuel Soare, la Bistriţa-Năsăud – Stelian Dolha, la Covasna – Olimpiu Floroian, la Galaţi – George Stângă, la Gorj – Iulian Popescu, la Harghita – Sebastian Buzilă, la Maramureş – Ionel Bogdan, la Mehedinţi – Pavel Cristinel, la Neamţ – Mugur Cozmanciuc, la Satu-Mare – Adrian Cozma, la Vaslui – Marius Arcăleanu, la Vâlcea – Cristian Buican.

sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Daca nu l-au validat pe Flutur la Suceava, tot degeaba

  2. Castigatorii intrecerii socialiste etapa pe judet „Tarii cat mai mult Covid!”

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.