G4Media.ro

Conducerea PNL a stabilit noul lider al organizației din Vrancea, după decesul…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Conducerea PNL a stabilit noul lider al organizației din Vrancea, după decesul lui Cătălin Toma / Filiala municipală Focșani va fi condusă de omul de afaceri Valentin Resmeriță

Mai mulți membri din conducerea PNL Vrancea au avut, duminică, o discuție cu liderii naționali ai partidului, pentru a stabili un președinte interimar al filialei, după decesul fulgerător al fostului președinte, Cătălin Toma.

În urma discuțiilor, președinte interimar al filialei județene Vrancea a PNL ar urma să fie numit Dragoș Ciobotaru, primarul comunei Vizantea-Livezi.

A fost agreată și o schimbare la nivelul conducerii organizației PNL Focșani: în funcția de președinte interimar ar urma să fie desemnat omul de afaceri Valentin Resmeriță, propus a candida pentru funcția de primar al municipiului.

Cel mai probabil în cadrul ședinței Biroului Politic Național al PNL de marți, 27 februarie, se vor oficializa deciziile privind numirile de la Vrancea.

Dacă se mențin aceste propuneri, atunci cei doi președinți interimari vor fi și candidații PNL la cele mai importante funcții din administrația locală, la alegerile din 9 iunie: Dragoș Ciobotaru va candida pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Vrancea, iar Valentin Resmeriță va candida pentru postul de primar al municipiului Focșani.

La discuțiile cu membrii PNL Vrancea au participat președintele Nicolae Ciucă, prim-vicepreședinții Rareș Bogdan și Dan Motreanu, secretarul general Lucian Bode.

„Această reorganizare la nivelul conducerii PNL Vrancea și PNL Focșani are loc într-un context de pregătire intensă pentru alegerile locale, punând accentul pe consolidarea partidului la nivel județean și municipal”, a anunțat Departament Comunicare al PNL Vrancea.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...